18 yaşındaki hırsızın soğukkanlılığı pes dedirtti

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Olay, 22 Temmuz gecesinde İzzetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eve geldikten sonra çantasını cam kenarına bırakan vatandaş, bir süre sonra çantasının yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine vatandaş, polise giderek şikayetçi oldu. Çantanın içinde bir adet cep telefonu, 3 bin 250 TL ve 50 Euro bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

KAMERALAR İNCELENDİ, ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayın meydana geldiği yerlerde ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin önce eşkalini ardından kimliğini tespit etti. Ekipler, daha önce de benzer olaylara karıştığı belirlenen şahsı yakalamak için harekete geçti. Çalışmalar sonucu, şüpheli N.U. (18) olaydan yalnızca bir gün sonra aynı mahallede yakalandı. Gözaltına alınan N.U., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Evden 60 bin dolarlık saat çalan hırsızlar yakalandı

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından “Evden Hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edilen N.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şüphelinin binanın korkuluğuna tırmandığı, cam kenarında bulunan çantayı aldıktan sonra aşağı inerek oradan uzaklaştığı görüldü.

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA