Aldatıldığını albümünde açıkladı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

İngiliz şarkıcı Adele’in geçen yıl çıkan “30” adlı albümünde boşanma sürecini anlatmasının ardından Beyonce da özel hayatını önceki gün yayımlanan “Renaissance” adlı albümüne yansıttı. ABD’li şarkıcı Beyonce yeni albümündeki şarkılarında eşi Jay-Z’nin kendisini aldatması ve kız kardeşi Solange’in Jay-Z’ye saldırmasıyla ilgili mesajlar verdi. Aslında Beyonce 2016’da çıkardığı albümü Lemonade’de eşinin sadakatsizliğini ilk kez vurgulamıştı. Şarkıcı Jay-Z de eşine ihanet ettiğini kabullenmişti.

Diğer kadına mesaj

Beyonce, albümündeki-”Plastic On The Sofa” şarkısında “Kimse mükemmel değil. Bu, gitmem gerektiğini söylediğimde yüzünün hali kadar, duygularını taşıma şeklinle de ilişkili” dedi. “Alien Superstar” şarkısında da bir kadına mesaj veren şarkıcı, Jay-Z’nin ihanetini tekrar etmeyeceğinden emin olduğunu vurguladı: “Ben onun birtanesiyim. Benimle rekabet etmeye çalışma, o bana bağımlı.” Beyonce “Cozy” şarkısında da kardeşiyle kavga eden eşine “Kardeşimle uğraşma” mesajı verdi.

Sızıntıya karşı hayranlara teşekkür

Beyonce’un “Renaissance” albümü resmi yayınlanma tarihi olan 29 Temmuz’dan 36 saat önce internette sızdırıldı. Ama emeğe saygılı hayranları bu sızdırmayı protesto ederek albümü dinlemedi. Şarkıcı birbirlerine albüm resmi olarak yayınlanmadan şarkıları dinlememe çağrısı yapan hayranlarına Instagram hesabından seslendi. Beyonce, “Albüm sızdı ve siz hepiniz aynı anda albümün tadını çıkarmak için yayınlanma saatine kadar beklediniz. Böylesi bir şey hiç görmemiştim. Sevginiz ve koruyucu tavrınız için ne kadar teşekkür etsem az. Bana dünyaları verdiniz. Sizi çok seviyorum” dedi.

Diğer Son Dakika Haberleri İçin TIKLA