Ali Erkazan’dan Seda Sayan’a küfürlü yorum!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Seda Sayan ile sunuculuğunu üstlendiği ‘Sabahın Sultanı’ programında solistlik yapan Çağlar Ökten, 24 Nisan’da nikâh masasına oturdu. Prag’da düzenlenmesi gereken nikah, şarkıcının ekibinin yaşadığı vize sorunu nedeniyle Beşiktaş’taki bir otelde gerçekleşti. Ünlü çift, düğünlerinden hemen sonra balayı için soluğu Paris’te aldı. Türkiye’ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil için yurt dışına çıktı. İlk olarak Hollanda’ya giden ikili, daha sonra rotayı Yunanistan’ın Mikonos Adası’na çevirdi.

BU BALAYI BİTMEZ!

Seda Sayan, önceki gün eşiyle birlikte Bodrum Turgutreis’te bir otelde objektiflere yansıdı. Mikanos tatillerini bitirdikten sonra ayaklarının tozuyla Bodrum’a gelen çiçeği burnunda çift, kısa bir Bodrum tatilin ardından İsviçre’ye gideceklerini söyledi.

Seda Sayan yine estetik yaptırdı!

“CANIM HİCO’M”

Sayan, geçtiğimiz haftalarda düğünlerine katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle bir araya geldi. Mersin’e giden Sayan, Çağlar Ökten’in oğlu Artur’la da tanıştı. Sayan, ziyaretten çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Seda Sayan, kendisinden beş yaş küçük olan kayınvalidesi Hicran Ökten ile fotoğrafını da “Canım Hico’m” notuyla Instagram’da paylaştı.

KAYINVALİDESİYLE EŞİNİ İZLEMEYE GİTTİ

Mersin’de yaşayan kayınvalidesi ile eşi Çağlar Ökten’i izlemeye giden Seda Sayan, bir video paylaştı ve Hicran Hanım’a neden “Hicom” deiye hitap ettiğini açıkladı: Bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Kayınvalidemin adı Hicran çocukları ona ‘Hico’ diyor.

ŞOKE EDEN KÜFÜR!

Eşinin konserinde kayınvalidesiyle karşılıklı göbek atan 59 yaşıdnaki sanatçı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Instagram’da şarkıcının kayınvalidesiyle dans ettiği görüntülere denk gelen Ali Erkazan ise sinirlerine hakim olamayarak küfretti.

‘Hayatım boyunca affetmeyeceğim!’

“YAKIŞMADI!”

Yedi kez nikâh masasına oturan Seda Sayan’ın aşk hayatıyla gündemden düşmemesine sinirlenen 70 yaşındaki oyuncu, “Ya bir s…. git hayatımızdan” mesajını yazması olay oldu. Tepkisiyle ağızları açık bırakan oyuncu için “Yakışmadı” yorumu yapıldı.

‘Bana gece mesaj atan kadınları arıyor!’

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA