Binlerce Genç Gençlik Festivali’nde Müziğe ve Eğlenceye Doydu!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

28 Mayıs’ta İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul kampüsünde gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali ile bir ilke imza atan Watsons Türkiye, gün boyu süren DJ performansları, konserler, etkinlikler ve deneyim alanları ile festival coşkusunu doyasıya yaşattı.

Watsons Türkiye tarafından düzenlenen ve tüm biletleri tükenen Watsons Gençlik Festivali, 10.000’in üzerinde katılımla gerçekleşti.

Gençlik Festivali’nde Deeperise’ın DJ performansı ile eğlenen gençler, Sufle, Nova Norda, İkiye On Kala konserleri ile müziğin keyfini çıkardı. Rap müziğin sevilen ismi Gazapizm Sağı Solu Kes, Pisliğin Üstüne Basmışlar gibi hit olmuş şarkılarını gençlerle beraber hep bir ağızdan seslendirdi.

Tüm gün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Watsons Gençlik Festivali, Türk Rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena konseri ile son buldu. Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena; Arsız Gönül, Kafama Göre, Yaşamak Var Ya, Ben Böyleyim gibi dillerden düşmeyen şarkılarını festival alanını dolduran binlerce genç ile birlikte söyledi.

Watsons Gençlik Festivali’nde gençler, bir yandan müziğin ve eğlencenin keyfini çıkarırken bir yandan da festival alanında bulunan markaların deneyim ve sosyalleşme alanlarında unutulmaz bir gün yaşadı.

Diğer Yaşam Haberleri İçin TIKLA