Çağlar Ökten’in oğlu Artur’dan ‘Seda Sayan’ yorumuna yanıt!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 24 Nisan’da nikah masasına oturmuştu. Prag’da düzenlenmesi gereken nikah, ünlü şarkıcının ekibinin yaşadığı vize sorunu nedeniyle Beşiktaş’taki bir otelde gerçekleşmişti.Çift, düğünlerinden hemen sonra balayı için soluğu Paris’te almıştı. Türkiye’ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil için yurt dışına çıkmıştı.

İlk olarak Hollanda’ya giden çift, daha sonra rotayı Yunanistan’ın Mikonos Adası’na çevirdi. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Ökten, eşiyle olan bu karesini “O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!” notuyla yayınlamıştı.

“SEVGİLİM!”

Aşklarını sık sık sosyal medyaya taşıyan ve şimdilerde Atina’da olan çiftten Seda Sayan, yeni fotoğraflar paylaşmıştı. Adeta aşk sarhoşu olan ünlü şarkıcı, mutluluk pozlarına “Aşkla, sevgiyle, sevgilim” notunu düşmüştü.

Seda Sayan yine estetik yaptırdı!

ÖKTEN’İN AİLESİYLE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul’da sessiz sedasız dünyaevine giren çift, törenden kısa bir süre sonra düğünlerine katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle buluştu. Mersin’e gitmişti. Sayan, Çağlar Ökten’in oğlu Artur’la da tanışmıştı. Ünlü şarkıcı, ziyaretten çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

KAYINVALİDESİYLE EŞİNİ İZLEDİ

Son olarak kayınvalidesi Hicran Hanım’la eşini izlemeye giden Seda Sayan, önceki gün bir video paylaştı. Seda Sayan paylaşımında kayınvalidesine neden ‘Hicom’ dediğini de açıkladı. Sayan açıklamasında “Bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Kayınvalidemin adı Hicran çocukları ona ‘Hico’ diyor” dedi.

“O BENİM ANNEM DEĞİL!”

Mutlu birliktelikleri devam eden ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden Ökten’in oğlu Artur, bir takipçisinin, “Sırtın yere gelmez oğlum. Seda annen var!” sözlerine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Seda Sayan’dan eşi Çağlar Ökten’le aşk, huzur paylaşımı

Çağlar Ökten’in oğlu Artur, o kullanıcının yorumunu, “1- Seda benim annem değil, ben ona ‘Abla’ diyorum. 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez, o benim arkamda. Seda abla değil.” şeklinde cevapladı.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA