Chucky kâbusu! Sokakta görünce yüreğine indi

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr – ABD’nin Alabama eyaletinde bulunan Pinson bölgesinde, geçtiğimiz günlerde gizemli bir olay meydana geldi. Mahalle sakinleri gördükleri karşısında şaşırıp kaldı. Katil bebek Chucky’e rastlayan mahalle sakini Kendra Walden’ın paylaşımıyla olay sosyal medyada viral oldu.

Alıntı Metni

Pinson’da yaşayan Kendra Walden, araba sürerken karşıda yürüyen bir şey gördü ve ne olduğundan emin olamadı. Yaşadığı olayı anlatırken gördüğü şeyin Chucky’e benzediğini söyleyen Walden, önce bunun bir halüsinasyon olduğunu düşündü. Ancak Chucky bebek bir serap olamayacak kadar gerçekti. Arabanın hızını düşüren Walden, yanına yaklaştığında Chucky’nin maskesini çıkardığı sonrasında da tekrar taktığını söyledi. Walden arabasında yanında olan meslektaşıyla birlikte Chucky’nin birkaç fotoğrafını çekti ve Facebook’ta yayınladı. Yayınladığı fotoğrafın altına “Pinson’daki Chucky kostümü içindeki küçük çocuğun sevgili ebeveynleri, çocuğunuzu alın neredeyse kalp krizi geçirdim” yazdı.

‘En kötü infaz’ şoke etti

‘OĞLUMUN KİŞİLİĞİ BÖYLE’

Mahalle sakini Kendra Walden’ın paylaşımından sonra gönderi 100 binden fazla paylaşıldı ve Walden buna çok şaşırdı. Paylaşımın ardından Pinson sokaklarında yürüyen Chucky’nin aslında Jakson adında küçük bir çocuk olduğu öğrenildi. 5 yaşındaki Jackson’ın annesi Britnee Reed, oğlunun fotoğraflarını gördü. Britnee Reed, oğlunun Cadılar Bayramı için “Chucky” olduğunu söyledi. Oğlunun kostümleri sevdiğini söyleyen Reed, “Kişiliği böyle işte, hafta boyunca farklı kostümler giyiyor. İnsanları güldürmeyi sever” dedi.

Alıntı Metni

KORKUTABİLDİĞİ İÇİN MUTLU OLDU!

Yorum yapanlardan bazıları Jackson’ı çocuklarının doğum günü partisinde görmek istediklerini ilettiler ancak annesi, Jackson’ın partilerde eğlence için yer almayacağını söyledi. 5 yaşındaki Jackson ise sadece Kendra Walden’ı değil, onun ‘Chucky’ kişiliğini Facebook’ta gören binlerce insanı korkutabildiği için mutlu olduğunu söyledi.Böylece Pinson’da yaşanan ufak çaplı heyecan açıklığa kavuştu. Mahalle sakinlerini korkutan 5 yaşındaki Jackson’ın tek amacının biraz eğlenmek olduğu anlaşıldı.

Arsenal göndermeye hazır
İşte teyzenin alacağı ceza…
Content Video – Chucky kâbusu! Sokakta görünce yüreğine indi

Diğer Son Dakika Haberleri İçin TIKLA