Dolandırılınca 35 yıllık meslek hayatını noktalamaya karar verdi

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

​Hanak Tapu Müdürlüğü’nde şef olan evli ve 3 çocuk babası Ensar Kamacı (63), Posof Tapu Müdürlüğü’ne vekaleten müdür olarak görevlendirildi. Kamacı işe başladığı ilk gün olan 19 Temmuz’da vatandaşlarla ilgilenirken cep telefonundan arandı. İsminin ‘Didem olduğunu, banka şubesinden aradığını söyleyen kadın, ‘hesabınız ve cep telefonunuzda güncelleme yapacağız’ dedi. Kadının yönlendirmesiyle telefonuna gelen mesajları onaylayan Kamacı, dolandırıcılara 220 bin lira kaptırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden Kamacı, suç duyurusunda bulundu. Kamacı, olayın ardındanadına bankadan çekilen krediyi ödeyebilmek için 35 yılını verdiği memuriyet hayatını noktayı koydu, emeklilik için dilekçe verdi.

‘Cesetleri bulduk, 150 metre taşıdık’

‘İSMİNİN DİDEM OLDUĞUNU SÖYLEDİ’

220 bin lirayı taksitle geri ödeme imkanı olmadığını söyleyen Kamacı, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

‘O ANDA DÜNYA BAŞIMA YIKILDI’

Kadının söylediklerinin doğru olup, olmadığını öğrenmek için bankayı aradığını belirten Ensar Kamacı, sözlerine şöyle devam etti:

Alıntı Metni

Yetkililerden yardım isteyen Kamacı, “Kendimi hiç ama hiç affetmeyeceğim. Bir hata yaptım. Çok zor durumdayım. Devlet babamızdan yardım etmelerini istiyorum” diye konuştu.

‘Fotoğraftaki çocuk Atatürk değil’
‘Haçlı ordusu gelse rotamızı değiştirmeyiz’

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA