Ece Yüksel’in mutlu günü! Evlilik yolunda ilk adımı attı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Dijital bir platformda yayınlanan ‘Aşk 101’ ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yargı’ dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncuEce Yüksel,evlilik yolunda ilk adımı attı.Güzel oyuncu, 4 Haziran’da uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle aile arasında yaptığı sade bir törenle nişanlandı.

“SEVGİYLE BAKTIĞIMIZ YILLARIMIZ OLSUN”

Törenden kareleri günler sonra sosyal medya hesabından paylaşan Yüksel, “4 Haziran’da nişanlandık. Nice mutlu, birbirimize böyle sevgiyle baktığımız yıllarımız olsun. Bu özel günümüzde yanımızda olan ailemize ve sevdiklerimize teşekkür ederiz” notunu düştü.

Yargı’da katilin kim olduğu ortaya çıktı!

Oyuncunun paylaşımına hayranlarından ve yakın çevresinden tebrik yorumları yağdı. Öte yandan Yüksel, müstakbel eşinin adını henüz açıklamadı.

ECE YÜKSEL KİMDİR?

Oyuncu Ece Yüksel 1997 yılında İstanbul da doğdu. Kadir Has Üniversitesinden mezunu olan Ece Yüksel ilk olarak 2009 yılında Star TV’de ekrana gelen ‘Güldünya’ adlı dizide rol aldı. Daha sonra ‘Av Mevsimi’ ve ‘Çekmeceler’ isimli sinema filmlerinde rol aldı. Genç oyuncu daha sonra ‘Nefesim Kesilene Kadar’ filminde oynadı. ‘Kiraz Mevsimi’ dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyucu ‘Senacan’ karakterini canlandırdı.

Ece Yüksel, ‘Kız Kardeşler’ adlı 2019 yapımı filmde rol aldı. Senaryosunu ve yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu’nun yaptığı bağlılık üçlemesinin ilk filmi olan 2019 yapım ‘Bağlılık Aslı’ adlı filmde oynayan oyuncu, ‘Aşk 101’ ve ‘Yargı’ dizileriyle de adını geniş bir kitleye duyurdu.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA