Erdoğan’dan Saraçhane’ye davet

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete sesleneceği 15 Temmuz etkinliğine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.

Millete seslenecek

İletişim Başkanlığı’nca “Türkiye Aşkına” temasıyla ülke genelinde ve yurt dışında gerçekleştirilecek etkinliklerde, 15 Temmuz destanının Türk milletinin güçlü iradesi ve kararlılığının yanı sıra vatan ve millet aşkı ile yazıldığı vurgulanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda 17.30’da düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü 6. yıl dönümü programına katılarak millete seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız. Şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yâd edeceğimiz buluşmamıza tüm vatandaşlarımı davet ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Ayrıca yurt genelinde açık hava ve dijital mecralarda 15 Temmuz temalı iletişim faaliyetleri gerçekleştirilecek.

İstanbul’da Saraçhane, Beşiktaş, Üsküdar ve İstanbul Havalimanı’nda; Ankara’da Ulus Meydanı, Kentpark AVM önü, Kızılay Meydanı’nda; İzmir’de Konak Meydanı’nda LED ekranlarda 15 Temmuz gösterimleri yapılacak.

New York’ta da 15 Temmuz’a dikkati çekmek amacıyla mobil led gösterileri gerçekleştirilecek.

Sela okunacak

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonu ile bugün ayrıca tüm camilerde sela okunacak. Galata Kulesi, Haydarpaşa Garı, Atatürk Kültür Merkezinde video mapping gösterisi gerçekleştirilecek.

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA