Errol Musk’tan ‘Elon Musk ile gurur duyuyormusunuz?’ sorusuna çok ilginç cevap

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Son dönemde Twitter’ın yaklaşık 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshetmesiyle konuşulan Tesla ve SpaceX’in 51 yaşındaki CEO’su Elon Musk, başarılı kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim, şimdilerde ise babası Errol Musk ile gündemde.

ÜVEY KIZIYLA İLİŞKİ YAŞADI

Musk ailesinin soy ağacı karmaşık ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Elon Musk’ın Kasım ayında dünyaya gelen ikizleriyle birlikte toplamda 10 çocuğu var. Babası Errol’un ise yedi çocuğu olduğu ortaya çıktı. Üstelik bunlardan iki tanesi, üvey kızı Jana Bezuidenhout’tan.

AİLEDE BAĞLAR KOPMA NOKTASINA GELDİ

Bezuidenhout, 2017’de Errol’un bebeğine hamile kalmasıyla Musk ailesi şaşkına döndü. Tesla CEO’su babasının üvey kız kardeşini hamile bırakmasını öfkeyle karşıladı ve baba-oğulun arası açıldı. Errol’un diğer çocukları da sürpriz hamilelikten dolayı şoke olmuş durumda ve rahatsızdı. Errol, The Sun ile yaptığı röportajda “Bu durumdan hala memnun değiller” dedi ve ekledi:

Alıntı Metni
‘Elon Musk, Google’ın kurucularından Sergey Brin’in eşiyle ilişki yaşadı’ iddiası!

“VAR OLMA SEBEBİMİZ ÜREMEK”

Errol, geçtiğimiz günlerde üvey kızı Jana Bezuidenhout ile gizli ikinci bir aşk çocuğu olduğunu da açıkladı. 76 yaşındaki Musk ile 35 yaşındaki Jana, 2019’da bebeklerini kucağına aldı. Ancak Musk bu haberi dün ilk kez doğruladı. Errol, 2019 doğumlu kızlarının adını açıklamadı.

The Sun gazetesine konuşan Errol Musk, “Dünyada tek var olma sebebimiz üremek” diye böbürlendi. Musk ayrıca, “Bir çocuğum daha olmaması için bir neden göremiyorum” diyerek, daha fazla çocuk sahibi olma kararına yakın olduğunu söylemeyi ihmal etmedi.

SPERMLERİNİ BAĞIŞLAMASI İSTENDİ

Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk’ın babası Errol Musk’tan, üvey kızından ikinci çocuğu olduğunu doğrulamasından sadece birkaç gün sonra; spermlerini Güney Amerikalı kadınlara bağışlaması istendi.

76 yaşındaki Musk, spermlerinin Kolombiya’daki bir şirket tarafından istendiğini, çünkü ‘dünyanın en zengin adamını yapan aynı dahi genleri içerdiğini’ söyledi.

Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu!

“NEDEN ELON’A GİTSİNLER?”

The Sun’a konuşan Errol Musk, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Üç farklı kadından en az yedi çocuk babası olan Musk, spermlerini bağışlamak konusunda ise “Neden olmasın?” ifadelerini kullandı. Errol Musk, ayrıca ismi açıklanmayan şirketin kendisine birinci sınıf bir seyahat, beş yıldızlı otel konaklaması ve ‘buna benzer şeyler’ teklif ettiklerini de söyledi.

“ONUNLA GURUR DUYUYOR MUSUNUZ?”

Tüm bunların ardından DailyMail’de yer alan habere göre; 76 yaşındaki Errol Musk, Avustralya radyosunda Kyle ve Jackie O Show’a 20 dakikalık bir röportaj için katıldı. Programın sunucularından biri, Musk’a; “Oğlunuz bir dahi, çok değerli ve çok fazla şey yaptı. Onunla gurur duyuyor musunuz?” diye sordu. Musk bu soruya şöyle yanıt verdi:

Alıntı Metni

Errol, çocuklarının uzun süredir ‘ilginç şeyler’ yaptığını ve milyarder oğlundan bir kez bile maddi bir şey almadığını, ‘gurur ve neşe’ kaynağının Elon’un küçük kardeşi Kimbal Musk olduğunu söyledi. Ayrıca, Kimbal’ın dünyanın en zengin adamı Elon kadar zengin olmasa da, onun da bir milyarder olduğunu netleştirdi.

KİLO VERMESİNE YARDIMCI OLMAK İÇİN ÖNERMİŞ

Errol Musk, oğlunun Yunanistan’da bir teknede yakın zamanda çekilmiş üstsüz fotoğraflarına atıfta bulunarak, onu daha iyi yemeye ve takviye almaya teşvik ettiğini söyledi. Elon’un kötü beslendiğini söyleyen babası, oğluna kilo vermesine yardımcı olması için bir ilaç önerdiğini de belirtti.

Baba Musk ayrıca, şu anda bekar olan Elon Musk’ın, kardeşi Kimbal’ın eşi Cristiana Wyly’nin eğitimli ve yüksek lisans derecesine sahip olmasına rağmen yaptığı gibi, kariyerinden vazgeçecek ve onun hayatının bir parçası olabilecek bir kadını asla bulamayacağından endişe ettiğini söyledi.

Ünlü isim, oğlunun dehasını kimden aldığı yönündeki sorulara ise; kendisi veya Elon’un annesi Maye Musk’tan ziyade, ‘sütçüden almış olabileceği’ cevabını verdi.

Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA