Genç kadının son mesajı! ‘İçimde kötü bir his var…’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr – Kaliforniya Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrencisiydi ve şehrin en büyük mobilya mağazasında işe başlamıştı. Henüz 24 yaşındaydı ve önünde parlak bir gelecek onu bekliyordu. Los Angeles’taki en gösterişli caddelerden birinde yer alan bu sosyetik mağazada işe sadece bir yıl önce başlamış olmasına rağmen kısa zamanda çevresindekilere kendini sevdirmeyi başardı. Hem genç ve akıllıydı hem de sıcakkanlı oluşuyla etrafındakilere pozitiflik katıyordu. Sorumluluk almayı sevdiği için sık sık bütün işler ona emanet edilmeye başlanmıştı. O ise yoğun temposuna rağmen karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden geliyordu. Fakat başına gelecek korkunç olaydan habersizdi.

Biden’ın koruması genç kadına kabusu yaşattı!

BİRİ MAĞAZAYA GİRDİ, İÇİMDE KÖTÜ BİR HİS VAR’

31 yaşındaki Shawn Laval Smith, bir süre etrafı gözledikten sonra tekrar mağazaya yöneldi. Saat 13.50’ydi. Mağazada o esnada sadece Brianna Kupfer vardı. Kısa bir süre önce dükkanda koltuklara bakarken gördüğü adamı hatırlayan Kupfer, Smith’in bu seferki öfkeli bakışlarından ve hızlı yürüyüşünden rahatsız oldu. Hızlıca telefonunu eline alan genç kadın, o sırada yanında olmayan mağaza müdürüne, “Biri mağazaya girdi. İçimde kötü bir his var” diye bir mesaj attı. Kupfer haklıydı çünkü adam hızlı adımlarla mağaza içinde kendisine doğru yürümeye devam ediyordu.

Alıntı Metni

26 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Brianna Kupfer, vahşice bıçaklanmış, kanlar içinde yere yığılmıştı. Shawn Laval Smith, genç kadını tam 26 yerinden bıçaklamıştı. Kupfer, göğsünden 11, sağ bacağından ve sağ kolundan iki, sol bacağından üç kez olmak üzere toplamda 26 bıçak darbesi almıştı. Yardıma ihtiyacı vardı ancak mağazada kendisinden başka kimse yoktu. 10 dakika önce mesaj attığı müdürü henüz genç kadının mesajını okumamıştı.


Onu vahşice bıçaklayan cani Shawn Laval Smith ise az önce korkunç bir saldırıda bulunmamış gibi sakin adımlarla mağazanın arka kapısından çıkmış, sokakta yürümeye devam etmişti. Acılar içinde yaşam savaşı veren Kupfer 20 dakika sonra bir müşteri tarafından bulundu. Yerde yatan mağaza görevlisi Brianna Kupfer’ı kanlar içinde gören kadın durumu sağlık görevlilerine iletse de artık her şey için çok geçti. Brianna Kupfer gündüz vakti aldığı 26 bıçak darbesi yüzünden hayatını kaybetmişti.

Anadolu’da ‘yamyam köy’ün peşine düştü!

TEK KELİME BİLE SÖYLEMEDİ

Harekete geçen ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden katilin kimliğini tespit eden polis, Brianna Kupfer’in katilinin Shawn Laval Smith olduğunu kamuoyuyla paylaştı. Yaşanan olayın kısa sürede basına yansımasından sonra bölge sakinleri büyük bir şok yaşadı. 24 yaşındaki genç bir kadının gündüz vakti bölgedeki en sosyetik mağazalardan birinde vahşice öldürülmesi büyük bir tedirginlik yarattı.

Alıntı Metni

Smith, cinayetten birkaç gün sonra Pasadena’daki bir otobüs durağında görüldü. İhbarı değerlendiren ve bölgede araştırma yapan polis, katil Smith’i kısa zaman içinde yakaladı. Polise verdiği ifadesinde evsiz olduğunu söyleyen Smith, cinayeti neden işlediği sorulduğunda tek bir kelime bile cevap vermedi. Smith, kurbanı daha önce tanımadığını söyledi.

‘ASLINDA O GÜN ÇALIŞMAYACAKTI’

Genç kadının vahşice öldürülmesinden sonra mağazada yas ilan edildi. Mağazanın vitrinine asılan notta şu sözler yer aldı: “Ekip üyemizin kaybından ötürü derin bir üzüntü içindeyiz. Bir süreliğine mağazamız kapalı olacak. Seni çok seviyoruz Brianna.” Mağazada bir yıldır Brianna Kupfer ile birlikte çalışan Riley Rea ise iş arkadaşının bu kadar vahşice öldürülmüş olmasını kabullenemediğini söyledi ve “Brianna yaşının çok ötesinde biriydi, çok olgundu” dedi.

Genç kadının acılı babası ise basın mensuplarına kızının herkes tarafından sevilen, pozitif biri olduğunu söyledi. Baba, kızının neden mağazada o anda tek başına çalıştığını anlamadığını belirterek, “Kızım aslında o gün çalışmayacaktı ama bir anda işe gitmesi gerekti ve hatta mağazada tek başına kaldı. Neden orada yalnız olduğunu bilmiyorum ve bunu merak ediyorum. O harika bir insan, bir evlat, bir arkadaştı” dedi. Geçtiğimiz günlerde başlanan mahkeme sürecindeki ilk duruşmada psikotik atak geçiren Shawn Laval Smith’in yargılanması önümüzdeki günlerde devam edecek.

Bodrum ve Çeşme’den ünlü manzaraları
Fenerbahçe’de Gustavo Henrique’nin sözleşme detayları belli oldu!
Content Video – Genç kadının son mesajı! ‘İçimde kötü bir his var…’

Diğer Son Dakika Haberleri İçin TIKLA