Genel Başkan çok rahat kazanır

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Mehtap Gökdemir –Kılıçdaroğlu’nun gönüllü çalışmalarından sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel, “’Seçimde kendi partime oy vereceğim ama cumhurbaşkanlığında Kılıçdaroğlu aday olursa ona oy vereceğim’ diyen çok büyük bir kesim var. CHP olarak 30 bandına dayandı oyumuz. Oyumuz yükseliyor ama adaylıkta çok rahat yüzde 55-56’ları Genel Başkan sağlar gibi duruyor. Bu da zamanla daha da artacaktır diye düşünüyoruz” dedi.

CHP liderinin politikalarını, düşüncelerini halka daha iyi anlatabilmek için oluşturulmuş bir gönüllü platformu olan ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ sahada aktif bir çalışma yürütüyor. Gönüllüler özellikle ev hanımları, emekliler, ülkücüler ve AK Parti tabanına ağırlık veriyor.

Eylülde başlayacak

25 Haziran’dan bu yana 10 bine yakın ev hanımına ulaşan gönüllüler, eylül ayının sonunda “gönüllü buluşmalarını” başlatacak. Bazılarına Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı buluşmalar kapsamında, avukatlar, akademisyenler, ev hanımları ile bir araya gelinecek.

Aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun avukatlarından da olan gönüllü çalışmalarından sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel, “Seçimde kendi partime oy vereceğim ama cumhurbaşkanlığında Kılıçdaroğlu aday olursa ona oy vereceğim diyen çok büyük bir kesim var. CHP olarak yüzde 30 bandına dayandı oyumuz. Parti oyumuz yükseliyor ama adaylıkta çok rahat yüzde 55-56’ları Genel Başkan sağlar gibi duruyor. Bu zamanla daha da artacaktır diye düşünüyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun en çok Millet İttifakı tabanı ve HDP seçmeni ile sosyalistlerden destek aldığı ifade ediliyor.

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA