Haberler: Manuel Fernandes gecelerde ofsayta düştü!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Kuruçeşme’de bir gece kulübünde objektiflere yansıyan Manuel Fernandes’in paniği ve mekan güvenliklerinin işgüzarlığı sonucu olay çıktı. İki güvenlik görevlisi, 36 yaşındaki futbolcuyu cep telefonuyla görüntüleyen muhabire saldırdı.

“HANGİ BASIN OLURSAN OL FARK ETMEZ”

Muhabiri mekan içerisine çekip, ofise atan iki kişi, basın mensubunun elini kolunu tuttu. Üçüncü kişi ise cep telefonunu alarak, görüntüleri sildi. “Ben basın mensubuyum” sözlerine rağmen güvenlikler, “Bizi ilgilendirmez, sen kimsin? Hangi basından olursan ol fark etmez, biz böyle davranırız. Kralın oğlu olsan seni burada kırar geçeriz. Kimsenin ruhu duymaz” şeklinde tehditler savurdu.

MEKANA KAÇTI!

Oradan kurtulan muhabir, bu kez Fernandes’i TV kamerasıyla çekince, aynı muameleye maruz kaldı. Portekizli futbolcu yine yanıdnaki kadın arkadaşlarıyla görüntülendiğini fark edince, sevgilisini bırakıp mekan içerisine kaçtı.

ARAÇ İÇİNDE YERE YATTI!

Arka kapıya yanaşan VIP aracın içine koşarak binen futbolcu, koltuğa oturmak yerine araç içinde yere yattı. Bunu gören kadınların da aynı şeyi yapması dikkat çekti. VIP aracın kapısı bir anda açılınca koltukta değil, yerde görüntülendiler.

“EN İYİ PERFORMANSIMI TÜRKİYE’DE GÖSTERDİM”

Süper Lig’de Beşiktaş ve Kayserispor formaları giyen Manuel Fernandes, geçtiğimiz günlerde Esporte Minuto’ya röportaj vermişti. Portekizli futbolcu, “Türkiye’ye transfer olmadan önce Türk futbolu hakkında fikirlerin var mıydı?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Alıntı Metni

“STADYUMLAR HER ZAMAN DOLU”

Türkiye’de stadyumlardaki atmosfer sorulan Fernandes, “Dolu bir stadyumda oynamak bir futbolcunun yaşayabileceği en iyi şeylerden biri. Türkiye’de stadyumlar her zaman dolu ve insanlar 24 saat futbol konuşuyor, futboldan başka bir şey yok. Biz de Portekiz’de futbola çok önem veriyoruz ama bu Türkiye’de daha fazla. Bir keresinde küçük bir kulüp olan Manisaspor’a karşı oynadık, stadyumun en az üçte ikisi yine doluydu” sözlerini sarf etmişti.

Türkiye günleriyle ilgili konuştu

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA