Hava Durumu Nasıl, Yağışlar Devam Edecek mi? Meteoroloji hava durumu tahminleri son durum

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Bugün hava nasıl? Yağışlar devam edecek mi? Ankara’da ve İstanbul’da yağmur var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminlerini yayınladı. İşte son tahminler.

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışların; İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAVA DURUMU BUGÜN NASIL?

İSTANBUL 26°C Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 28°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 28°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 25°C Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA 26°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM 25°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

GAZİANTEP 27°C Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA