Instagram’da Müzik Paylaşma

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

stagram’da müzik paylaşma için kullanıcılar hikayeye, gönderi ya da notlar bölümünü kullanarak dinlediği şarkıları paylaşabilir ya da gönderilerine şarkı ekleyebilir.

Instagram günümüzde öncelikle fotoğraf paylaşımının yapılması ancak ilerleyen zamanlarda daha fazla farklı seçeneklerin eklenmesi ile oldukça popüler sosyal medya platformları arasında yer alıyor. Son eklenen özelliklerden birisi ise kişilerin hikayelerine, durumlarına veya gönderilerine istedikleri müzikleri eklemenin sağlanmasıdır. Genel istatistikler durumunda insta takipçi kitlesinin özellikle müzikli içerikleri beğendiği görülüyor.

Instagram Hikayelerde Müzik Paylaşma Nasıl Yapılır?

Instagram hikayenize ekleyeceğiniz fotoğraf, video ya da herhangi bir durumun üzerine müzik ekleyebilirsiniz. Bu ekleme işleminin sağlanabilmesi için uygulanması gereken adımlar şöyledir;

  • Öncelikle Instagram kamerasından video veya fotoğraf çekerek kaydetmelisiniz. Dilerseniz de galerimizde bulunan herhangi bir fotoğraf ya da videoyu ekleyebilirsiniz.
  • Hikayenizi düzenlerken sağ üst bölümde yer alan ekleme bölümüne tıklamanız gerekir.
  • Burada hikayenize ekstra olarak ekleyebileceğiniz tüm durumlar açılır. Konum, müzik veya emoji gibi farklı durumları buradan seçerek ekleyebilirsiniz.
  • Müzik butonun üzerine tıklamanız la beraber doğrudan müzik arama alanı açılır. Burada dilerseniz popüler müzikleri seçebilir dilerseniz de kendi istediğiniz müziği arayarak hikayenize ekleyebilirsiniz.

Tüm bu durumlar sayesinde yapmış olduğunuz Instagram Türk takipçi satın al işleminizin daha fazla etkili olmasını sağlayarak organik takipçi kitlenizin büyümesini amaçlayabilirsiniz.

Instagram Notlar Alanında Dinlediğim Müziği Nasıl Paylaşabilirim?

Kullanıcılar dinlediği şarkıyı onu takip eden kişilerle paylaşmak istiyor ise notlar bölümünden bu alanı açabilir. Bunun için öncelikle mesajlar bölümüne giriş yapmanız gerekiyor.

Mesajlar bölümünün Üst alanında profil fotoğrafınızın yanındaki artı sekmesine tıklamanız gerekir. Açılan ekranda not yazma yerinin hemen altında müzik notası yer alıyor. Müzik notasına tıklamanız da beraber istediğiniz şarkıyı seçerek eklemenizi yapabilirsiniz.

Ancak hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka kendilerinin durumlarının aktif olduğunu gösteren alanı açması gerekir. Eğer aktiflik durumunuzu kapatmış iseniz yukarıdaki bölüm sizin için aktif olmayacaktır. Bu nedenle de herhangi bir şarkı paylaşımı yapamazsınız.

Özellikle Buy.Fans sitesinde işlemi gerçekleştiren kişiler kendi hesaplarında bulunan şarkıların öne çıkması ve gönderilerinin tanınması için müzikli paylaşımlardan yararlanabilir.

Instagram’da Müzikli Gönderi Paylaşma Nasıl Yapılır?

Yapılan son eklemelerle beraber kullanıcılar yalnızca hikaye ya da notlar bölümüne değil ayrıca gönderi alanına da şarkı ekleyerek paylaşımlarının müzikli olmasını sağlayabilir. Bunun için kişiler uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üst bölümde yer alan artı butonuna basarak gönderi ekleme alanına girmelidir.

Burada açılan gönderi seçenekleri içerisinden post bölümüne tıklamalısınız. Daha sonra galerimizden fotoğraf seçerek eklemek istediğiniz video ya da fotoğrafları seçmelisiniz. Gönderinizi paylaşmadan önce en son düzenleme alanında müzik ekle bölümü bulunuyor.

Müzik ekleme bölümünden istediğiniz şarkıyı bularak gönderinize eklersiniz. Hesabınızın daha çok gönderilerinin keşfedilmesi için ise instagram takipçi hilesi tarzındaki sitelerden satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz.