Konya SEO Uzmanı Yavuz Doğanalp ile Google’da ilk sayfa

Konya SEO Uzmanı

Konya SEO Uzmanı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Arama motoru optimizasyonu anlamına gelen SEO, bir web sitesinin veya uygulamanın organik (ücretsiz) arama sonuçlarındaki varlığını iyileştirme sürecidir. SEO, bir pazarlamacının arama sonuçlarında yer almak için ödeme yapması gereken ücretli arama kampanyalarından farklıdır.

Yavuz DOĞANALP SEO danışmanlık hizmetleri, deneyimimiz ve siteleri sıralama konusundaki uzun geçmişimiz sayesinde web sitenize arama sonuçlarında güçlü bir rekabet avantajı sağlar. Özel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre özelleştirilmiş bir SEO paketi oluşturmak için sayfa optimizasyonunuza, bağlantı geliştirme stratejinize bakar ve rekabetinizi inceleriz.

SEO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO danışmanlığı ve stratejisi ile web sitenize gelen organik trafiği artırın. Arama motoru optimizasyonu hizmetlerimiz sizi baştan sona götürebilir. Sağduyulu bir strateji oluşturmak için sizinle birlikte çalışacağız, rakiplerinizi anlamanıza yardımcı olacağız ve başarıya ulaşmak için hangi anahtar kelimelerin hedeflenmesinin en önemli olduğunu size göstereceğiz.

SEO danışmanlığı ihtiyaçlarınıza yardımcı olmamız için bizimle çalışın.

SEO PAKETLERİ

SEO çalışmalarında paketlerdeki hizmet kapsamında paket türüne göre farklı çalışmalar yapılmaktadır.
Kapsamlı Web Site Analizi

Makale/Tanıtım Yazımı

Haber Siteleri ve Blog Sitelerde Tanıtım

Forumlarda Tanıtım Çalışması

Faydalı Bağlantı Çalışmaları

Kurumsal Firma Kaydı

Organik Ziyaretçi Gönderimi

Faydalı Ekstra Bağlantı Çalışmaları

Ayrıntılı Periyodik Raporlama

Yerel SEO Nasıl Yapılır?

SEO Paketleri uzun vadede Google ve diğer arama motorlarında liste almanızı sağlayan çalışma paketleridir. Sizi Pahalı reklam harcamalarından kurtarmakla kalmaz ayrıca firmanızın prestijini artırmada etkili rol oynar.

SEO Danışmanlığı hizmetlerimiz şunları içerir:

SEO stratejisi geliştirme: Neye ihtiyacınız olduğundan emin değil misiniz? Uzun vadeli arama pazarlaması başarısı için özel bir SEO ihtiyaç değerlendirmesi ve stratejisi tanımlamanıza yardımcı olacağız.

Uygulama yönergeleri: Arama motoru optimizasyonu için aklınızda net bir yön var mı, ancak fikirlerinizi sıralama kaybetmeden en iyi nasıl uygulayacağınızı bilmek için yardıma mı ihtiyacınız var? Geliştirme ekibinize zorlu teknik durumlarda rehberlik edebiliriz.

Yazılım önerileri: Arama motoru pazarlamacılığı sektörü, anahtar kelime sıralamalarınızı izlemenize, analiz etmenize ve iyileştirmenize yardımcı olacak yüzlerce, hatta binlerce yazılım çözümüyle doludur. Stratejiniz, iç kaynaklarınız, ortamınız ve bütçeniz için en iyi araçları bulmanıza yardımcı olabiliriz.

SEO denetimleri : Her denetimde, sitenizin sayfa optimizasyonunun derinlemesine bir analizini derler ve iyileştirme için acil alanları buluruz. İki sitenin veya sektörün birbirine benzemediğini anlıyoruz, bu nedenle bu denetim gerektiği kadar özel veya genel olabilir. Her iki durumda da tamamlandığında, ekibinizin birden fazla eyleme dönüştürülebilir öğeye sahip olacağını garanti ediyoruz.

Anahtar kelime araştırması ve analizi: Arama pazarlamasındaki belki de en sıkıcı ve en korkulan görev olan anahtar kelime araştırması, yeni başlayan SEO’ları hızla ilerletebilir. Zorlu işleri biz yaparız, böylece kurum içi ekibiniz büyük işlerinize odaklanabilir. Bu analiz, yüksek dönüşüm sağlayan ve rekabetçi anahtar kelimelerinize ek olarak önemli arama ve kullanıcı davranışlarına bakarak önemli verilerinin ötesine geçer.

Rekabet analizi: Rekabetle baş başa mısınız ve tam olarak ne yaptıklarını ve nasıl yaptıklarını bilmeniz mi gerekiyor? Saha içi ve saha dışı taktiklerini, potansiyel hizmet sağlayıcılarını, bütçe tahminlerini ve daha fazlasını inceliyoruz.

Bağlantı portföyünüzü gözden geçirme: Bağlantı kurmanızı şüpheli danışmanlara veya şirketlere dış kaynak sağladınız ve bir şeyin zarar mı yoksa yardımcı mı olduğundan emin değil misiniz?
Alanda yeni misiniz ve web sitenize nasıl kaliteli, doğal geri bağlantılar oluşturacağınız konusunda rehberliğe mi ihtiyacınız var? Eski bağlantılarınızı gözden geçirebilir ve kaliteli bağlantı edinimi için özel bir strateji oluşturabiliriz.

Yeniden tasarlama kılavuzu: Siteniz rekabetçi bir şekilde sıralanıyor mu ve şimdi yerleşiminizi kaybetme olasılığı nedeniyle yeniden tasarlamaktan korkuyor musunuz? Yeniden tasarım için bir strateji belgesi oluşturalım ve bu adımı attığınızda etkinin nominal olmasını sağlamak için geliştirme ekibinizle birlikte çalışalım.

Kalite güvencesi için görevliler: Sağlam bir SEO anlayışınız ve bilgili bir geliştirme ekibiniz var, ancak yaklaşımınızı doğrulamak ve değişikliklerinizi uygularken size güvence vermek için bir danışmana mı ihtiyacınız var? SEO danışmanlık hizmetleri için proje başına veya aylık hizmetli ekonomik hizmetler sunuyoruz.

İnternet pazarlama hizmetlerimizin tam listesine bakın veya SEO danışmanlığı hizmetlerimizin web sitenize nasıl yardımcı olabileceğini görmek için bugün bizimle iletişime geçin.

Dijital pazarlama işiniz için neden önemlidir?

Bu sorunun cevabını sadece etrafınıza bakarak bulabilirsiniz. Kaç tane elektronik cihaz görebiliyorsunuz? Muhtemelen bunu bir dizüstü bilgisayarda veya cep telefonunda okuyorsunuz ve muhtemelen internete kolayca erişebilecek birkaç cihaz daha var.

Bilgileri kendiniz nasıl tükettiğinizi ve hatta meslektaşlarınız, arkadaşlarınız ve ailenizle nasıl paylaştığınızı düşünün. Çevrimiçi olmak ve bağlı olmak, bir şeyler satın alma şeklimizi, olaylar hakkında bilgi edinme şeklimizi değiştirdi ve hatta oy verme şeklimizi bile etkileyebilir. Dijital pazarlamanın işletmelerin ürünlerini ve hizmetlerini tanıtma ve pazarlama şeklini değiştirmesinin nedenlerinden biri, neredeyse her zaman kolayca çevrimiçi olmaktır.

Dijital pazarlamanın geleneksel pazarlama yöntemine göre dört önemli avantajı olduğuna inanıyoruz: ölçülebilirlik, satın alınabilirlik, hız ve katılım.

Ölçülebilirlik

Bir web sitesi, tartışmasız en önemli pazarlama aracıdır ve insanların neyle ilgilendiğine ve web sitenizi nasıl bulup dolaştıklarına dair bir fikirdir. Sitenizi kaç kişi ziyaret etti? Doğal arama, tıklama başına ödeme (PPC), sosyal medya veya e-posta kampanyaları aracılığıyla nereden geliyorlar? Rakamlarınızın zaman içindeki değişimini izleyerek pazarlama mesajınızın doğru kişilere ulaşıp ulaşmadığı hakkında size gerçek bilgiler verebilirsiniz.

Karşılanabilirlik

Dijital pazarlama, dünya çapındaki küçük ve orta ölçekli firmalara pazarlama arenasını açtı ve satın alınabilirliği sayesinde onları daha büyük şirketlerle eşit bir oyun alanına soktu. Örneğin, ‘destek gönderileri’ gibi reklam kampanyası araçları aracılığıyla Facebook reklamcılığı, broşür basma maliyetinin çok küçük bir maliyetine mal olur ve belirli bir insan grubuna yönlendirilebilir.

Aynı zamanda, potansiyel olarak tüm dünyayı kapsayan daha geniş bir kitleyle çok daha fazla erişim elde edersiniz. Benzer şekilde, web sitelerindeki çevrimiçi banner reklamları, genellikle günlük gazeteler veya dergiler gibi daha geleneksel satış noktalarına yerleştirilen reklamlardan daha ucuza mal olur. Bu çevrimiçi reklamcılık teknikleri tarafından oluşturulan verilerle, reklam harcamanızın ne kadar verimli olduğu konusunda da geri bildirim alırsınız.

Hız

Ayrıca mesajınızı sanal dünyada daha hızlı iletebilirsiniz – tek gereken bir fare düğmesinin basit bir tıklaması. Basılı materyallerin üretilmesi ve dağıtılmasının çok daha uzun süreciyle karşılaştırıldığında, şirketlerin mesajlaşma konusunda çok daha çevik olabileceği anlamına geliyor. Twitter gönderileri veya web sitesi güncellemeleri, bir broşürün geliştirilmesi ve yazdırılması için günlere kıyasla birkaç dakika sürer. Bir e-bülten gönderildiğinde yazılabilir ve kontrol edilebilir ve onu kimin açtığını takip edebilirsiniz, oysa bir reklamın bir gazetede yayınlanması bir hafta sürebilir ve onu kaç kişinin gördüğünü asla bilemezsiniz. Bu yüzden internnete online reklam sektörler için daima en avantajlı olandır.

Etkileşim

Dijital pazarlama, hızlı tempolu bir dünyada kendinizi nasıl tanıtacağınız konusunda dinamik bir avantaj sağlar.

Dijital pazarlamanın bu kadar önemli hale gelmesinin en büyük nedenlerinden biri, getirdiği etkileşimdir – potansiyel ve mevcut müşterilerinizle sohbet edebilir, soruları yanıtlayabilir ve sorunları çözebilirsiniz. Ayrıca daha geniş bir kitleyle etkileşim kurabilirsiniz, yani sadece satmaktan fazlasını yapabilirsiniz.

Karar verme sürecinizi daha iyi bilgilendirmek için görüş alabilir ve pazar araştırması yapabilirsiniz. Ayrıca, firmalar için işbirlikleri veya kampanyalar veya proje çalışmasıyla ilgili meslektaşlarınızın profesyonel görüşlerini de arayabilirsiniz. Hedef kitlenizin sayfaları paylaşmasını sağlayarak profilinizi artırabilir ve bu süreçte onların onayını alabilirsiniz.

Etkileşim: Katılım, yarışmalar, bloglar, halkla ilişkiler, etkinlikler ve diğer pazarlama faaliyetleri gibi diğer yollarla da sağlanabilir.

Gerçek zamanlı çevrimiçi pazarlamayı kullanarak, sizin ve müşterilerinizin faaliyet gösterdiği sektörü etkileyebilecek önemli olaylardan hemen sonra sorunlar hakkında yorum yapabilir ve müşterilerinizi güncelleyebilir veya bilgilendirebilirsiniz. Ayrıca rakiplerinizin tekliflerini kendi tekliflerinizle hızlı bir şekilde eşleştirebilir veya daha iyi hale getirerek sizi pazarın etkin firmaları haline getirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bu nedenle, dijital pazarlama işiniz için önemli olmaktan öte, vazgeçilmezdir diyebiliriz.

Website: https://www.yavuzdoganalp.com/

Instagram: @googleseohizmeti
WhatsApp GSM: +90 544 226 57 40