Konya’daki akülü engelli araç firmaları

Akülü engelli sandalyeleri farklı engel gruplarına hitap edecek şekilde farklılık gösteriyor. Bu modeller ayağa kaldıran modeller, kişiye özel üretilmiş akülü sandalyeler ve ev tipi akülü sandalyeler gibi alternatifler sunuyor. Her birisinin de fiyatları çeşitlilik gösteriyor.

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

ÖZEL bireyler için üretilen tekerlekli sandalyeler son dönemde oldukça gelişmiştir ve hemen herkes için uygun sandalyeler bulunmaya başlamıştır. Tekerlekli sandalyeler sayesinde engelleri daha rahat aşabilir, aktivitelerinizi daha rahat yapabilir, ihtiyaçlarınızı daha kolay karşılayabilirsiniz. Bu alanda özellikle akülü sandalye satışı yapan yerlerden alınacak ürünler daha fonksiyonel olmaktadır.

Akülü engelli sandalyeleri farklı engel gruplarına hitap edecek şekilde farklılık gösteriyor. Bu modeller ayağa kaldıran modeller, kişiye özel üretilmiş akülü sandalyeler ve ev tipi akülü sandalyeler gibi alternatifler sunuyor. Her birisinin de fiyatları çeşitlilik gösteriyor.

Konya’da Uygun Fiyata Tekerlekli Satışı Yapanlar

  • Edosan Akülü Engelli Araçları
  • Yılsan Akülü Sandalye | Fabrika’dan Direkt Satış
  • SGMS Sağlık Gereçleri Makina Sanayi
  • Fuhassan | Akülü ve Manuel Engelli Araçları

Akülü tekerlekli sandalye satışı yapan yerlerde çeşitli fiyatlarla karşılaşırsınız. Akülü sandalyenin tipine, markasına, özelliklerine göre fiyatlar değişir. Yine döviz “Dolar, Euro” kur oranları da sandalyelerin fiyatlarını büyük oranda etkiler. Markaların hemen her modelinde son dönemde paket farkları olmaya başlamış, bu da paketler arasında fiyat farklarının meydana gelmesine neden olmuştur. Paketler arasında fonksiyon ve işlevsellik çeşitliliği olduğu için satın alırken buna dikkat etmek gerekir.

Konya Akülü Tekerlekli Sandalyeler

Eğer akülü tekerlekli sandalye alırken iyi bir firmadan hizmet alırsanız gerek kalite gerekse fiyat konusunda içiniz rahat edebilir. Medikal firmalar bu alanda uzun yıllardır profesyonel hizmet veriyor. Oldukça geniş bir ürün yelpazesiyle herkesin ihtiyaçlarına uygun ve tercihine hitap eden seçenekler sunuyor. Üstelik yönlendirme ile size en uygun sandalyeyi bulmanıza da katkı sağlıyorlar.

Engelli bireyler tarafından kesin ihtiyaç olarak kullanılan akülü araçlar, kişilerin hayata adaptelerini sağlayacak bir mekanizma ile üretilen araçlardır.

Bu ürünler çıktığı günden bugüne pek çok ihtiyaç sahibi kişi tarafından satın alınmıştır ve ihtiyaç oranı gittikçe artmaktadır. Akülü engelli araçlarının birçok faydası bulunmaktadır. Bu faydaları maddeler halinde özetlersek:

–     Engelli kişilerin trafikte daha rahat hareket etmelerini sağlamak ve istenilen yere kimsenin yardımına muhtaç olmadan gitmesini sağlamak,

–     Çevre dostu olmak. Elektrikli mekanizması sayesinde havayı hiç kirletmemek ve yakıt anlamında (elektrik) son derece uygun fiyatlara sahip olmak (şarjlı cihazlar),

–     ( Hafif Lityum Pilli akülü sandalyeler )Taşınabilir olması. Çoğu alanda kullanılabilir olsa da kişiler taşıma ihtiyacı duyduklarında kolaylıkla taşıyabilirler, araba bagajlarına rahatlıkla katlanıp konulması açısından çok pratiktirler.

–     Kalitesine markasına ve işlevine göre son derece uygun ürünler olması.

–     Engelli bireylere toplumda özgürlük duygusunu en iyi şekilde yaşatması.

Akülü Araçlar Engelliler İçin Neden Önemlidir?

Hem düz hem de engebeli yollarda yüksek performans ile gidebilen bu araçlar buzlu veya karlı yollarda da güvenlidir. Uzman firmalar tarafından test edilen ve kullanım açısından güvenli olan bu Tekerlekli Sandalye ve Scooter modellerini sizler ile medikal şirketler buluşturmaktadır. Şarj edilebilir, Farklı boy ve yüksekliğe sahip oturma yerleri detayları ile de akülü sandalye ya da Scooterlar aslında iyi bir arkadaştır. Sosyal hayatta var olmalarını sağlayan bu araç ile engeller bir bir aşılmaktadır. Konya akülü engelli araçları buluşturduğu profesyonel çalışması ile de engelsiz bir dünyanın mimarlarından biri olacaktır.

MEDİKAL FİRMALARI REKLAM İÇİN AŞAĞIDAKİ İRTİBAT ADRESLERİMİZDEN BAŞVURABİLİRLER

https://www.engelliyim.net/akulu-engelli-araclari

instagram: @akuluengelliaraclari