Konyaspor – Fenerbahçe maçı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Süper Lig’de 36 puan ile küme düşme hattının bir basamak üstünde bulunan Konyaspor, bugün şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

KARŞILAŞMA SAAT 20:00’DA BAŞLAYACAK

Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki mücadele saat 20:00’da başlayacak. Alınacak galibiyetle küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Yeşil-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Ali Çamdalı ile ilk maçına çıkacak. Anadolu Kartalı, taraftarlardan destek istiyor.

EK SEFERLER KONULDU

Konya Büyükşehir Belediyesi de mücadeleyi stadyumdan izleyecek taraftarların mağduriyet yaşamamaları için toplu ulaşımda ek seferler düzenleyecek.

Otogar Durağı ile Alaaddin Durağı arasında tramvay hattı ve otobüslere ek seferler konuldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ve sonrasında oluşacak yoğunluğa göre otobüslerimiz ve tramvaylarımız ile ek seferler düzenlenecektir.

Tramvaylarımız, karşılaşma sonrasında oluşacak yoğunluğa göre Otogar Durağı ile Alaaddin Durağı arasında ek sefer yapacaklardır.

Otobüslerimiz, kaç öncesi ve sonrası Otogar Tramvay Durağı ile Stadyum Otobüs Durağı arasında otobüslerimiz ile aktarma yapılacaktır.

Ayrıca maç sonunda; 22.30 / 52 numaralı, 22.30 / 53 numaralı, 22.20 / 58 numaralı hatlara ilave seferler verilmiştir”

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA