Konyaspor – Galatasaray Maçı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Süper Lig’de 2023-2024 sezonu Pazar günü yarın oynanacak maçlarla sona erecek. Futbolun kalbi Konya’da atacak. Süper Lig’de şampiyon ve küme düşecek son takım belli olacak.

KONYASPOR’UN KADER MAÇI

Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

YEŞİL-BEYAZLI TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Konyaspor’da teknik heyet ve futbolcular bu kritik maça odaklanmış durumda. Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün saat 17.00’de yapılacak son idmanla tamamlayacak yeşil-beyazlı takımda Yasir Subaşı dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

GALATASARAY BUGÜN KONYA’YA GELECEK

Konuk ekipte ise derbi maçında sarı kart gören Hakim Ziyech bu maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılar akşam saatlerine doğru özel uçakla Konya’ya gelecek.

KONYA’DA OYNANAN SON 3 MAÇI KAYBETTİ

İki takım Süper Lig’de 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 45 maçın 32’sini Galatasaray, 5’ini ise Konyaspor kazandı. Sarı-kırmızılılar, ligde Konyaspor’a konuk olduğu son 3 maçı da kaybetti.

İKİ TAKIMA DA 1 PUAN YETİYOR

41 puanla 15 sırada bulunan Konyaspor, karşılaşmada 1 puan alırsa diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın ligde kalacak.

Sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olarak taraftarlarını üzen Galatasaray ise Konya deplasmanında 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA