Konyaspor transferde hız kesmiyor

Konya Haber

Konya Haber

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına erken başlarken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.  Kadrosuna 8 oyuncuyu katan yeşil-beyazlılar, Gaziantep FK’dan Muhammet Demir, Kosta Rikalı Francisco Calvo ile Guilherme ve Bytyqi’ ye imza attırmaya hazırlanıyor.

Erzurum kampına dün katılan Muhammet Demir’in Başkan Fatih Özgökçen’in katılımı ile düzenlenecek tören ile Konyaspor’lu yapacak olan sözleşmeye bugün atması beklenirken, ABD MLS Ligi’nde San Jose’de forma giyen Francisco Calvo ile de önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacak.

Kadrosuna 1 forvet oyucuyu daha katacak olan Konyaspor kulübü, listesindeki isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların listesinde Umut Bozok, Fredrik Gulbrandsen ve CFR Cluj takımında sözleşmesi sona eren Billel Omrani’n olduğu iddia edildi. Konyaspor transfer komitesinin forvet hattına yapılacak olan oyuncu için acele etmediği ve alınacak oyuncunun birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.

İÇERİDE İKİ İMZA

Konyaspor, sözleşmelerinin son yılına giren 32 yaşındaki Brezilyalı sol bek Guilherme ve 25 yaşındaki Kosovalı sol açık Bytyqi’nin kontratlarını uzatmaya hazırlanıyor. İki futbolcuyla da kamp dönüşü masaya oturulacak.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA