Konyaspor’da oynarken üç büyükleri peşine takan Abdülkerim Bardakçı Galatasaray’la anlaştı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çabaladığı Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, en sonunda Galatasaray’la anlaştı

Galatasaray, Konyaspor’da forma giyen savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ile anlaştı. Konyaspor’un geçtiğimiz sezon ligde elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan ve performansıyla İstanbul takımlarının dikkatini çeken 27 yaşındaki stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için üç büyükler transfer yarışına girmişti.

Transfer döneminin ilk bölümünde Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan Abdülkerim, bu transferden vazgeçip Fenerbahçe ile masaya oturmuştu.

Fenerbahçe’nin Konyaspor’la anlaşma sağlaması sonrası oyuncunun menajeriyle yaptığı ücret pazarlığına sonuç çıkmadı. Galatasaray yeniden devreye girerek 2.8 milyon euro ücret ödeyerek Abdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor’da oynayan Abdülkerim Bardakçı ile anlaşma sağladı. Cimbom’un 27 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Abdülkerim geçtiğimiz sezon Konyaspor ile 33 Spor Toto Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 34 resmi maçta görev aldı ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Başarılı savunmacı, kariyerinde daha önce Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay’da forma giydi.

Konya Engelsiz Yaşam Haberleri