Leyla Lydia Tuğutlu-Ceyhun Ergin çiftinden müjdeli haber!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde ticarete atılanCansu Tosun, kendi markasını yarattı. Ünlü isim, markasının tanıtımını önceki gün Emirgan’daki La Boom’da gerçekleştirdi.

HEYECANINI PAYLAŞTI

Reklam filminin yönetmenliğini kendisi gibi oyuncu eşi Erkan Kolçak Köstendil’in yaptığı projede, birlikte çalışmaktan keyif aldığını söyleyen Cansu Tosun, “Çok mutluyum, heyecanlı bir süreçti ve yaratım süreci çok başka bir şeymiş” dedi.

Erkan Kolçak ise eşinin uzun süredir kurduğu bir hayal olduğunu söyleyerek, “Kendisi bana böyle bir fırsat verdi, çok teşekkür ediyorum ona, tüm olanakları sağladık, bana da çekmek ve yönetmek kaldı” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

“PATRON NE DERSE ÖYLE OLACAK”

Bir çocuk babası Köstendil, muhabirlerin “Cansu Hanım ile çalışmak nasıl bir duygu?” sorusuna gülerek “Ben de fikirler verdim ama uygular mı bilmiyorum. Patron o tabii ki ne derse öyle olacak” şeklinde yanıt verdi.

Cansu Tosun ve oğlu Marsel’in eğlence günü

Mutlu evlilikleri ile parmakla gösterilen Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çifti, “Uzun süreli ve mutlu evliliğin sırrı nedir?” sorusuna kahkaha atarak, “Bol kavga galiba, bir formülü yok birlikte çok eğleniyoruz. Bir de yol arkadaşımız var Marsel, onunla da beraber olmaktan ve hayatı yaşamaktan çok keyif alıyoruz” dediler.

HIZLICA EVLENDİK, GELDİK”

Geceye katılanlar arasında olan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu da müjdeli haberi basın mensuplarıyla paylaştı. Uzun zamandır Ceyhun Ergün ile aşk yaşayan oyuncu, “Şu anda söylemek istiyorum artık, pandemi öncesinde ben evlilik teklifimi zaten almıştım. Geçtiğimiz aylarda Almanya’da çok kalabalık olmayan bir düğün ile hızlıca evlendik ve geldik” dedi.

İtalya’da evlilik teklifi aldığını söyleyen Tuğutlu, “Hızlıca hazırlamış, yüzüğü seçmiş çok da beğendim ve hoşuma gitti” diyerek “Bir kutlama da yapacağız ama acelemiz yok, müsait bir zamanda” diyerek evlendiğini ilk kez açıkladı.

Leyla Lydia Tuğutlu tatil sezonunu kapatmadı

AŞKLARI BÖYLE ORTAYA ÇIKMIŞTI

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinde başrol oynayan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda final yapan TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’da rol alan oyuncu Ceyhun Ergin’le 2017 yılında bir AVM’de objektiflere takılmıştı. El ele yürüyen ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince, ayrılmak zorunda kalmıştı. Gazetecilerin aşk sorularına gülümsemekle yetinen sevgililerin iki aydır birlikte olduğu öğrenilmişti.

Aşkları böyle ortaya çıkan Tuğutlu ve Ergin’in sonrasında mutlu birliktelikleri devam etmişti. Ünlü çift, zaman zaman sosyal medya üzerinden aşk paylaşımları da yapıyordu.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA