‘Ortak görüşümüz işleri rayına oturtmak’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

ANKARA Milliyet – Kılıçdaroğlu, 14’ü AK Parti, 1’i MHP’den istifa ederek CHP’ye katılan Kayserili 57 muhtara rozetlerini taktı. CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen katılım töreninde, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın yanı sıra Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kırıkkale Milletvekili ve İç Anadolu Masası Koordinatörü Ahmet Önal ve Kayseri İl Başkanı Ümit Özer de hazır bulundu.

Muhtarlara seslenen Kılıçdaroğlu, altılı masanın çalışmalarına işaret ederek, “Her birimizin ortak görüşü Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak, işleri rayına oturtmaktır. Devletin geleceği tehlikede. Biz bütün komşularla dost olmak zorundayız. Niye biz Suriyeli’nin içişlerine karışıyoruz? Ortadoğu’da barışı sağlamak Türkiye’nin çok hızlı büyümesi, çok hızlı kalkınması demektir” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Sizler toplumun kanaat önderlerisiniz, seçilmiş kişilersiniz. Vatandaş, bakana, milletvekiline, belediye başkanına rahat ulaşamaz ama muhtarın kapısı her zaman açıktır. Sizin güçlü olmanız, kendi tarihinizi iyi bilmeniz lazım. Siz ne kadar güçlü olursanız demokrasi de o kadar güçlü olur.”

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA