Perihan Savaş’tan kamuflajlı paylaşım! ‘Kuzularım’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Perihan Savaş’ın 1995 yılında hayatını kaybeden Yılmaz Zafer’den dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer, (26) geçtiğimiz kasım ayında uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci’ye yüzüğü takmıştı.

Kar küresi şeklinde bir fanus içinde evlenme teklif eden Savaş Zafer’in bu anlarını paylaşan Perihan Savaş paylaşmıştı. Usta oyuncu, güzel haberi; “Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım” diyerek duyurmuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda Perihan Savaş ve dünürü Şule Ketenci, Nişantaşı’nda alışverişe çıkan Savaş Zafer ve Melis Ketenci’ye eşlik etmişti. Gazetecilere poz veren dörtlüden Savaş Zafer, “Düğün tarihimiz henüz belli değil” demişti.

NİŞANLANDILAR

Tüm bunların ardından Savaş Zafer ile uzun yıllardır aşk yaşadığı Melis Ketenci, 28 Mayıs akşamı nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Aileleri ve yakın dostlarıyla kutlama yapan ünlü çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. 64 yaşındaki Savaş da oğlunu ve müstakbel gelinini “Maşallah çocuklarıma” notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Perihan Savaş’ın acı günü

ASKER OLDU

Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer, sevgilisi Melis Ketenci ile evlilik yolunda ilk adımı attıktan sonra asker yolcusu olmuştu. Usta oyuncu, bedelli askerlik yapacak olan oğlunu askere uğurladıkları anları sosyal medya hesabından “Uğurluyoruz askerimizi” notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Nişanlısını ve kayınvalidesini yalnız bırakmayan Melis Ketenci de “Bir ay da olsa insanın içi burkuluyor. Allah daha uzun süre bekleyenlere sabır versin” ifadelerini kullanmıştı.

“Nihayet mezun olduk”

ASKERDE DOĞUM GÜNÜ

Şimdilerde vatani görevini yapmak üzere İskenderun’da bulunan Savaş Zafer’in önceki gün sürpriz bir misafiri vardı. Nişanlısı Melis Ketenci, doğum gününde Zafer’e sürpriz yaparak İskenderun’a gitti.

Nişanlısını karşısında görünce şoke olan Savaş Zafer, onunla birlikte pastasının mumlarını üfledi. Nişanlılar sonra da Zafer’in ablası Zübeyde Melek Akkaş’ı görüntülü arayarak, mutluluklarına ortak etti. Anne Perihan Savaş fotoğraflara “Kuzularım! Melis de asker” notunu düştü.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA