Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’e: Daha çok ekmek yemesi lazım!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katılmıştı. Son olarak final yapan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde rol alan 34 yaşındaki oyuncu, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Türk meslektaşlarına göndermede bulunmuştu.

“DİLİM VARMIYOR”

“Amerika’daki setlerle Türkiye’deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?” sorusuna Bürsin, “Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar desem anlarmısınız. Yani ‘dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar” yanıtını vermişti.

“ACI BİR DURUM”

Bürsin, “Yeşilçam’daki sıcaklığı şu an Türk sineması yakaladı mı sence?” sorusunu ise “Kesinlike hayır. Türk sineması kötü değil ama o sıcaklık yok! Bunun nedeni de sinemaya herkes ticari olarak bakıyor. Türkiye bir film sektörü değil, dizi sektörü. Dizilerimiz izleniyor ama filmlerimiz izlenmiyor. Bu acı bir durum” şeklinde cevaplamıştı.

Serenay’ın eski aşkları böyle eğlendi

“DÜNYAYA TAŞ ÇIKARTIRLAR”

Raffles Hotel’de gerçekleşen 60. Yıl Avrupa Marka Ödül Töreni’ne katılan Şafak Sezer, meslektaşı Kerem Bürsin’in çok konuşulan sözlerine cevap verdi. 51 yaşındaki ünlü komedyen, “İçinde yatan da şımarmak yani. Çünkü bu meslek karşındaki insanın ‘Sizi çok seviyorum’ diyerek şımartmasıyla oluyor. O yüzden Türkiye’de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki, dünyaya taş çıkartırlar. 19 saat, 20 saat çalışıyorlar. Kerem Bürsin’in, Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım” ifadelerini kullandı.

Yıllar içindeki değişimini anlattı

ANTONIO BANDERAS’LA PROJE YOLDA

Yurt dışında İspanyol aktör Antonio Banderas ile buluşması gündem olan Kerem Bürsin, “Yeni dostluklar, yeni işler edindim. Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk. İki taraf da birlikte rol alınacak proje için istekliydi” şeklinde konuşmuştu.

“OUNCU OLUNCA İNSANLIĞINI UNUTMA”

Kerem Bürsin, “Üniversitede oyunculuğa dair bir ders ekleyecek olsan ilk hangi konu üzerinde dururdun?” sorusu üzerine, “Ders ‘Oyuncu olunca insanlığını unutma’ olurdu. Bu tip insanlar çok var ama hala nasıl sektörde çalışıyorlar anlamıyorum. Başka insanlara da şans tanımak zorundayız” açıklamasını yapmıştı.

Kerem Bürsin’den ilk açıklama

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA