Sağlık sistemini FETÖ mü sabote ediyor? Nedim Şener’den çarpıcı yorum

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Yalan beyanda bulunmuş, uzman çavuşun kendisini darp ettiğini öne sürmüştü. O doktor FETÖ soruşturmasıyla açığa alındı.

Doktor Tahir Tarımer, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı’nın saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. Ancak güvenlik kamerası görüntülerinde darp edilmediği ortaya çıktı. Açığa alınan uzman çavuş görevine iade edildi. Tepkilerin odağında olan doktorun adı bu kez Muğa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ soruşturmasına karıştı. Doktorun terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verildi.

NEDİM ŞENER’DEN ÇARPICI YORUM: TESADÜF DEĞİL!

Peki Muğla’da yaşanan münferit bir olay mıdır, yoksa böyle örnekler çok mu? FETÖ sağlık camiasında düşündüğümüzden daha mı fazla yaygın? CNN TÜRK muhabiri Kaan Temeltaş sordu, Gazeteci Nedim Şener yanıtladı.

FETÖ hükümlüsü eski polisler, ormandaki evde yakalandı

Nedim Şener, “Doktorlar pandemi döneminde gösterdikleri fedakarlıklarla verdikleri meslek şehitleriyle her zaman olduğu gibi bizim onurumuz bizim başımızın tacı insanlar. Biliyorsunuz hepimiz şöyle yetişmişizdir. Ya öğretmen olmak isteriz, ya doktor olmak isteriz. Çünkü hayattaki rol modellerimiz onlardır. Dolayısıyla şuanda konuştuklarımızın meslek yeminine sadık, şerefli, namuslu insanlarla mesleğinin hakkını verenlerle, insan sağlığını her şeyin önünde tutanlarla hiçbir ilgisi yok.

Bu konuştuğumuz konu sektörün içine yıllar önce yerleşmiş ve burayı bir rant alanı, etki alanı haline çevirmiş bir terör yapılanmasından bahsediyoruz. Biliyorsunuz 15 Temmuz’da sonra çıkan KYK’larla kamuda birçok meslek grubunda ihraçlar oldu. Ama bir tek hekimlere doktorlara ayrıcalık tanındı. Onlara özel sektörde belli şartlarda görev yapmaları sağlandı.

“SON ZAMANDA ARTIYOR OLMASI TESADÜF DEĞİL”

Bu iyi bir şey miydi? Ne olursa olsun, ister örgütü itikadı olsun, ister başka bir şey olsun bugün var. Her meslek dalında olabilir. Özellikle zor yetişen ve insan hayatını önceleyen bir meslek dalına böyle bir şey yapılması çok doğaldır ve kimsenin de buna sesi çıkmadı. 15 Temmuz’dan bu zamana yaşanan gelişmeler, birçok alanda olduğu gibi bu örgütün sinsi amaçlarını tekrar gündeme getiriyor. Son zamanda bunların artıyor olması tesadüf değil.” ifadelerini kullandı.

Hastasının darbetmediği ortaya çıkan doktor, FETÖ soruşturmasında açığa alındı

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA