Selçuklu’da Cuma Buluşmaları devam ediyor

Konya Haberleri

Konya Haberleri

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Selçuklu Belediyesi’nin örnek faaliyetlerinden bir tanesi olan Cuma Buluşmaları her hafta ilçenin farklı bir noktasında vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor.

Bu haftaki Cuma programının adresi Ferhuniye Mahallesi  Hacı Kemal Onsun Camii oldu.

Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

“HİZMETLERİMİZİN KALİTESİ İSTİŞARE KÜLTÜRÜYLE DAHA DA ARTIYOR”

Cuma buluşmalarını Selçuklu’ya daha iyi hizmet edebilmek adına önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yaşayan her bireyin düşüncelerine görüşlerine ihtiyacımız var. Hizmet kalitemizi artırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda hemşehrilerimize daha verimli hizmet edebilmek adına her Cuma camilerimizde bir araya geliyoruz. Buralarda aldığımız görüşler bizim hizmetlerimize şekil veriyor. İnşallah önümüzdeki süreçlerde hemşehrilerimizle Cuma Buluşmalarında yine bir araya gelerek istişarelerimiz devam edecek. Ben bizimle görüşlerini paylaşarak hizmetlerimize yön veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

selcukluda-cuma-bulusmalari-suruyor.jpg

selcukluda-cuma-bulusmalari-suruyor-001.jpg

selcukluda-cuma-bulusmalari-suruyor-002.jpg

selcukluda-cuma-bulusmalari-suruyor-003.jpg

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA