Son Dakika… Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. 3600 ek gösterge; polis, hemşire ve diğer meslek gruplarını kapsıyor.

GÖZLER SAAT 1400’TE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Nureddin Nebati saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3600 ek gösterge çalışmasını sunacak.

Konuyla ilgili detayları paylaşan CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz dakikalarda Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, TBMM’ye geldi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. 3600 ek gösterge düzenlemesi tamamlandı mı sorusuna Bakan Bilgin, “Doğrudur, tamamlandı” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Başkanlığında 3600 ek gösterge toplantısı yapılmıştı ve kapsamının üzerinde son çalışmanın yapıldığını söyleyebiliriz.

Aslında Çalışma Bakanlığı, 3600 ek göstergeyle ilgili uzun zamandır çalışma yürütüyor. Bununla ilgili sendikalarla ilgili de görüşmeler yapıldı. Şubat ve mart aylarında yapılan toplantılar sonrası çalışma tamamlandı.”

GEREKLİ BÜTÇE ÇALIŞMASI BİTTİ

Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı kamu çalışanlarının refahını arttırmak için gerekli bütçe çalışmasını bitirdi.

İnternetten ev satışına ayar! Süre verildi, sayıları azalacak
Otomobili satın aldığı kişiye dava açtı: Tek plaka 2 araba!