Sosyal medyadan tanıştığı kızların oyununa geldi

KONYA HABERLERİ
Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Son dakika Konya haberleri

Şehir dışında yaz sezonu boyunca otellerde çalışan Ali K. (21) iddiaya göre, hayatında ilk defa İstanbul’a Adem K. isimli arkadaşının yanına geldi. Ali K. İstanbul’a geldiği süre içerisinde sosyal medya üzerinden Hilal S. (16) isimli şahıs ile tanışarak sohbet etmeye başladı. Bir süre devam eden sosyal medya konuşmasının ardından Hilal S., Ali K.’yı buluşmak üzere Arnavutköy’e davet etti. Arkadaşı Adem K. ile Hicret Mahallesi su deposu mevkiine gelen Ali K. sosyal medya üzerinden konuştuğu Hilal S. ve arkadaşı Ceylan A. ile bir müddet vakit geçirdi.

Kafede oturmak isteyen Ali K. ve Adem K. kızların talebi üzerine mahallede bulunan metruk bir inşaata giderek alkol içmek istediği esnada 4 kişinin saldırısına uğradı.

KIZLARIN OYUNUNA GELEN 2 KİŞİ, GASP EDİLDİ

Sosyal medyadan tanıştıkları kızlar ile metruk bir inşaatta alkol içmek isteyen 2 arkadaş hiç tanımadığı 4 kişi ile karşılaştı. Kızları olay yerinden uzaklaştıran 4 gaspçı Adem K. ve Ali K.’yi önce darp etti sonra ceplerinde bulunan telefon ve paralı aldıktan sonra Adem K.’yı bıçakla yaraladı.

Şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarken, Adem K. ve Ali K. inşaattan çıkarak taksi ile Sultangazi Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitti.Hastane polisinin şüphesi üzerine yaşadıklarını anlatan 2 genç, sevgili bulma hayaliyle gittikleri Arnavutköy’de gasbedildiklerini söyledi.

POLİS SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri olayla alakalı geniş çaplı çalışma başlattı. Olayın yaşandığı alanda herhangi bir kamera görüntüsü olmaması nedeni ile şahısların tespiti konusunda zorluk çeken ekipler, dedektif gibi sosyal medya üzerinden 2 kişiyi tuzağa düşüren kızlara ulaşarak onların tekniği ile gasp çetesini yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan konuşma üzerine Arnavutköy’de bulunan bir kafede olduğu tespit edilen Emre T. ve Rabia İ.’nin yapılan üst aramasında gasp sonucunda 2 kişiden alınan cep telefonları çıktı.

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA