SURVİVOR 4. ELEME ADAYI: 6 HAZİRAN SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor yarışmasında; mücadele hız kesmeden devam ederken, takımlar adada kalmak için sıra dışı performans sergiliyor. Üç eleme adayı ardından haftanın son gitme adayı da 6 Haziran Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan 126’ncı bölümde belirlendi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Survivor All Star’da dokunulmazlığın yanı sıra ödül için de kıran kırana mücadele gösterdi.

Son bölümde ekranlara gelen dokunulmazlık oyununa Atakan ile Adem arasındaki hararetli tartışma bölüme damga vurdu. Takım arkadaşları ise iki ismi güçlükle ayırdı. İşte detaylar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, HANGİ TAKIM?

Haftanın dördüncü dokunulmazlık yarışında takımlar büyük motivasyonla parkura çıktı. Zorlu parkurda ise kırmızı ve mavi takım başa baş mücadele sergiledi. Oyunun ödülü de deniz restoranında yemek oldu. İlk turu 8-4 gönüllüler aldı, ikinci turu da gönüllüler kazandı. Dokunulmazlık ve ödül, gönüllüler takımının oldu.

Barış Murat Yağcı yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı

HİKMET-BATUHAN GERGİNLİĞİ

Batuhan ile parkura çıkan Hikmet, oyunun sonunda Batuhan’ın top filesini tuttuğunu iddia ederek tepki gösterdi. Bunu kabul etmeyen Batuhan da Hikmet’in kolunu tuttuğunu söyledi. Onun geçiş alanını bilinçli olarak kapadığını söyleyen Hikmet, temas etmediğini ancak ortak engeldeki avantajını kullandığını belirtti. Ardından araya Adem girdi. Murat Ceylan’ın duruma açıklık getirmesi ve ‘birbirinize bunu yapamazsınız’ demesi ile tartışma uzamadan son buldu.

ADEM VE ATAKAN ARASINDA ‘TEKME’ TARTIŞMASI

Adem, parkurda yavaş ilerleyen Hikmet’e ayağı ile vurarak ilerlemesini istedi. Bundan hoşlanmayan Hikmet ise ‘Yapma’ diyerek rakibini uyardı. Adem benzer bir hareketi emekleyerek engelden çıkmaya çalışırken de yapınca Hikmet, bir kez daha uyardı. Oyunu aldıktan sonra da Adem’e yaptığının hoş olmadığını belirtti. Kılıçcı ise sadece şaka yaptığını belirtti.

Adem’in ortak engelde kendisini yavaşlattığını söylemesi üzerine de Hikmet, ”Dinlenmek istiyorum, nabzımı yavaşlatıyorum. Birinin arkasından tekme atamazsın, bir daha olmasın” dedi. Bu duruma Hikmet’in takım arkadaşları da tepki gösterdi.

Hikmet’ten Adem’i kızdıran sözler

“YAPTIĞIN YANLIŞTI, ANLA DİYE SANA YAPTIM”

Sonraki turda Adem ile Avatar Atakan karşı karşıya geldi. Atakan ise Adem’in Hikmet’e oyun sırasında yaptığı hareketi yaptı.Sayıyı kaybeden Adem, ”Benim her yaptığımı örnek almana gerek yok” dedi ve Atakan da ” Yaptığın yanlıştı ben de anla diye yaptım” ifadelerini kullandı.

“RÜZGAR YAPMA, HADİ VUR”

Yalan konuşma diyen Adem’e Atakan ise çizgine geç yanıtını verdi. Atakan ”Bu yaptığın aşağılayıcı bir hareket doğru değil. Bana yapsan vururdum” şeklinde konuştu. Adem ise ”Ben sana vurursam görürsün” dedi. Gerilen Atakan da ‘Rüzgar yapma, hadi vur’ diyerek Adem’in üzerine gitti.

Sude Burcu ve Mert Öcal tatile çıktı

Adem de “Ben vurmak istersem vururum, böyle lafta kalmaz” yanıtını verdi. Bu sözler karşısında Atakan da ‘ayıp ediyorsun, nasıl vuracaksın?’ şeklinde tepki gösterdi. O sırada diğer Survivor yarışmacıları, ikiliyi ayırıp; sakinleştirmeye çalıştı.

Tartışmanın ilerleyen dakikalarında Adem, karşı takıma “Ben ortak engellerde sizin gibi çakallık yapmıyorum” ifadesini kullandı. Böylece mavi takımda Atakan’ın yanı sıra takım arkadaşları da tepki gösterdi. Prodüksiyon ve iki takım yarışmacıları da olası kavgayı engellemek için araya girdi.

İKİ TAKIMDA ‘ŞAKA’ KRİZİ

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, oyun alanında Hikmet, Adem ve Atakan arasında yaşanan gerginliğe değindi. Atakan, ”Benim için o kadar yüksek bir gerilim değildi. Adem’in genelde ortak engelde bir problemi oluyor. Sizden bir ricam var, Adem’e küçük bir ortak engel kullanım kılavuzu verirseniz, iyi olur. bugün Hikmet ile oymamış olduğu oyunda omuz omuza girdiler. Adem arkadasından ayağı ile tekme atar gibi bir hareket yaptı. Bu da bana açıkcası aşağılayıcı geldi. Oyun bitince Hikmet Adem’in yanlış bir şey yaptığını söyleyince, ‘bir şey yok onda’ şeklinde kendini savunmaya çalıştı.

Avatar Atakan, sözlerine; “Beraber oynadığımızda ben de Hikmet’e yaptığı şakayı bende aynısını ona yaptım. Oyunu kazandım sonra döndü geldi, ‘ben sana bir vurusam görürüsün’ dedi. Ben de nasıl vuruyorsun gel vursana dedim. Ama Adem’de sürekli bu tarzda serzenişte bulunuyor. Ben de ona yaşadığını yaşamasını, empati yapmasını istedim. Hala şaka yaptığını savunuyor mu merak ediyorum” diye devam etti.

“Sanki çöp poşediydik”

“BUNU YAPACAK KİŞİ SEN DEĞİLSİN”

Adem de ”Atakan’ın şu anda izlediği yol çok belli. Ben haklı gördüğüm davada sonuna kadar kendimi savunurum. Hikmet konusuna gelince, itiraz ettiğim sadece tekme atmadığım. Ben tekme atmadım, engelde bekledi ve git dedim ona. Gitmedi, ayağımla ittim. Ben bir insanı burada rencide etmeyi deneyen en son kişi olabilirim belki. Başkalarının hikayelerinde kendine bir konu arıyorsun. Sen bana empati yaptıracak kişi değilsin, kısasa kısas yapılacaksa da bunu yapacak kişi de sen değilsin. Ona zarar vermeye dayalı bir şey değil. Asıl konuyu top noktaya getiren senin davranışın. Senin yaptığın saygısızlık. Burada muhatabım sen değilsin. O parkurda sana karşı yaptığım bir hamle yok.Üzerime yürüyen sensin, beni sinirlendiren de sensin” şeklinde yanıt verdi.

Hikmet ise ”Ortak engellerde temaslarımız oluyor. Arkamdan topla temas hissettim, tekme hissettim. Refleksle ben de döndüm ‘adem yeter yapma” dedim ve devam etti. Adem’e gittim ve yaptığının hoş olmadığını söyledi. Şaka yaptığını söyledi. Bunun adı şaka değildir abi. Bir daha aynı şeyi yaparsa bu defa çok farklı olur” diye konuştu.

ACUN ILICALI: DOĞRU BULMUYORUM

Acun Ilıcalı ise oyun alanında yaşanan olaya dair; ”Adem’in Hikmet’e böyle bir şaka yapması doğru değil. Şakalaşma değil onlar laf sokma aslında. Beraber sizi hiç mutlu görmedim. O hareket doğru değil. Hikmet rahatsız olduğunu net şekilde hissettiriyor. Hikmet gülümsemesini kendi takımına yaparken Adem tarafından rahatsız olmadı diye algılanıyor. Ama burada Hikmet tepki gösteriyor. Adem’in de hatalı davranışı var. Atakan’ın bu konu üzerine davranışını da doğru bulmuyorum. Uyarı yapmam gereken konu şu, sporcu olan arkadaşlarımızsınız çok dikkatli olması lazım” şeklinde yorumunu dile getirdi.

Cemal Can Canseven: Kimse şarkı vermiyor

SURVİVOR ELEME ADAYI

Survivor All Star’da eleme adayları; Evrim, Hikmet ve Nisa oldu. 6 Haziran akşamı ise Adem ve Ayşe dokunulmaz oldu.Yarışmanın dördüncü eleme adayı olarak da en çok oyu alan Anıl seçildi.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA