Survivor Adem Kılıçcı’ya yaralama davasında beraat

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Adem Kılıçcı’nın ve diğer sanıkların gittikleri gece kulübünde bir polisi dövdükleri iddiasıyla 1 yıldan 3’er yıla kadar hapis cezası isteniyordu.

Duruşmada ifade veren Adem Kılıçcı şunları söylemişti:

Alıntı Metni

KARAR ÇIKTI

Gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan aralarında Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı’nın da bulunduğu beş sanık hakkında karar çıktı. Mahkeme Adem Kılıçcı’nın beraatine, diğer üç sanık hakkındaki davanın düşürülmesine karar verdi. Bir sanık ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Survivor Adem’den Ogeday’a çarpıcı sözler

İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklardan katılan olmadı. Tarafları avukatları temsil etti. Sanık avukatları müvekkillerinin beraatini talep ettiler.

ADEM KILIÇCI İÇİN DELİL YETERSİZLİĞİNDEN BERAAT

Mahkeme, sanık Adem Kılıçcı hakkında atılı suçu işlediği hususunda cezalandırılmasına yeter, her türlü şüpheden uzak delil bulunmadığından beraatine karar verdi. Diğer sanıklar Metin S., Fikri C. S. ve Mehmet A. S. hakkında ise “Silahla kasten yaralama” suçundan dava açılmışsa da dosyadaki bilirkişi raporuna göre sanıkların silahtan sayılan cisim kullanmadıkları, dolayısıyla “Kasten yaralama” suçunun oluştuğu, tarafların bu konuda uzlaşma sağladıkları belirtilerek haklarındaki davanın düşürülmesine karar verildi.

Survivor’da ödül oyunu sırasında Hikmet ve Adem birbirine girdi

“SİLAHLA KASTEN YARALAMA”

Sanık Burak Doğukan S. ise meydana gelen olay sırasında şikayetçiye saldırarak kendisini diğer sanıklarla darbettiği, ayrıca yerden kaldırdığı silahtan sayılan masayı ve masadan aldığı bir şişeyi şikayetçi Murad C.’ye fırlattığı gerekçesiyle “Silahla kasten yaralama” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Survivor’da Adem ile Hikmet arasında tansiyon yükseldi!

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA