SURVİVOR ELEME ADAYI 13 HAZİRAN: Survivor’da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Survivor All Star yarışmasında iki takım da, adada kalma mücadelesi veriyor. Survivor’a son veda eden isim ünlüler takımından Anıl olmuştu. Yeni haftanın takımları ise bireysellik öncesi kıran kıran yarış sergiliyor. Üç dokunulmazlığın oynandığı Survivor’da ikinci eleme adayı belirlendi. İşte, Survivor’da yaşananlar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık yarışı ekrana geldi. ünlüler ve gönüllüler nefes kesen yarışla parkura damga vurdu. Oyun sonunda kazanan hem dokunulmazlığı hem de ödülü almış olacak. Ödül de güzel bir akşam yemeği oldu. Oyunun ilk turunu ünlüler, ikinci turunu ise gönüllüler kazanmıştı. Oyun en iyilere uzadı ve oyun sonunda kazanan ünlüler oldu.

Nisa, Ayşe’ye karşı kaybettiği oyun sonunda elini sert şekilde parkura vurdu. Ağrısına dayanamayan yarışmacıya doktorlar müdahalede bulundu. Ogeday, Nisa’nın elini vurmasına karşılık ”Neden kendine zarar veriyorsun?” sorusunu yöneltti. Nisa’nın yanıtı da ”Kendimi sevmiyorum çünkü” oldu.

Oyun sonunda Murat Ceylan, ”Senin bence sinirine yenik düşerek kendine bu sakatlığı yaşatmaman lazım. Ya elin kırılsa… Bunu kendine yaşatmamalısın.” sözlerini kullandı.

İki takım Bİl Bakalım oyununa çıktı. Oyun sonunda ödül olarak yarışmacıları soğuk kahve bekliyordu. Kazanan ise yeniden ünlüler oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI 13 HAZİRAN

İlik dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde oy çokluğu ile eleme potasına Nisa gönderildi. İkinci isim ise olarak da Atakan seçildi. Mavi takımda performans birincisi olan Berkan.

Salı günü oylama ve eleme olacak. Bireysellik öncesi en kritik gün.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA