SURVIVOR NİSA KİMDİR, NİSA BÖLÜKBAŞI KAÇ YAŞINDA, INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Survivor’da kıyasıya rekabeti kazanan isim canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022’nin birincisi oldu. Survivor Nisa, All Star kupasının sahibi oldu. Survivor’ın biyografisi ise araştırılıyor. Peki Survivor Nisa kimdir, nereli? Survivor Nisa’nın sevgilisi kimdir?

SURVIVOR NİSA KİMDİR?

Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa oldu. Survivor şampiyonu Nisa, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti Prag’da doğdu. Henüz 3 aylıkken annesiyle ardından yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki popüler takımda yüzdü. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak çeşitli nedenlerden teklifi reddetti. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat sonrasında da bu voleybol oynamaya başladı. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başlayan yarışmacı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa’nin Instagram hesabı ‘nisabolukbasi’ şeklindedir.

SURVIVOR NİSA’NIN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor Bisa ve Ogeday’ın sevgili olduğu iddiaları gündeme gelmişti.Ogeday’ın canlı yayında Nisa için yaptığı açıklamalar ise iddiaları güçlendirdi.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA