Tarım Kredi marketlerinde indirim pazartesi başlıyor

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

EKONOMİ SERVİSİ – İndirim uygulaması 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla başlayacak.Kampanya çerçevesinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli fiyat uygulamasına geçilecek. Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirimli satılacak ürünler şunlar olacak: “Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün DSİ tarafından yapımı tamamlanan hidroelektrik santrallerinin açılış töreninde gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunmuş, Tarım Kredi Kooperatifi marketlere indirim talimatı vermişti.Erdoğan,“Talimatımız şu: Başa baş noktası.. Sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Sen sadece başa baş noktasında benim vatandaşımı koruyacaksın. Ve şimdi Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak” demişti. Erdoğan özellikle, temel gıda ve kırmızı et ürünlerine vatandaşın indirimli fiyatlarla ulaşılmasının sağlanmasının ‘piyasaların dengesini bozanları da hizaya getireceğini’ vurgulamıştı.

1.400 MARKETİ VAR

Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bin 400’e yakın hizmet noktasında üreticilerin yerli ve doğal ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

İŞTE İNDİRİM YAPILACAK BAZI ÜRÜNLERİN TAHMİNİ YENİ FİYATLARI

CNN Türk Muhabiri Melike Görür bazı indirimli ürünlerin fiyatlarını paylaştı. Görür şu ifadeleri kullandı: “Burgu makarna 11.90 lira civarında ve indirim gelmesiyle birlikte makarnanın fiyatı 8 lira olacak. 5 litrelik ayçiçek yağı 245 lira yaklaşık 185 lira olmasını bekliyoruz. Tam olgunlaştırılmış beyaz peynirin fiyatı oldukça düşecek. Şu an için 50 lira civarında olan 600 gram beyaz peynirin 40 liraya düşmesini bekliyoruz. Kuru fasulye 35.70 lira ve 25 lira olacak yeni fiyatıyla birlikte. Fiyatlar bu indirimle beraber daha da düşecek.”

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA