Tatil Evleri’nde 2. etap satışta

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Tapulu devre mülk olarak satılan evler, 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projenin yurt içinden ve dışından yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “İkinci etabımızı planladığımızdan 6 ay önce satışa sunduk. İkinci etap evlerimiz de tıpkı ilk etapta olduğu gibi 5 yıldızlı otel konforunda, ömür boyu tatil imkanı sunuyor” dedi.

Elmas, proje ile devre mülk alıcısına dört mevsim tatil ayrıcalığını vaat ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

24 ay taksit imkânı

“Yeni nesil tatil anlayışıyla tasarlanan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya hem pandeminin değiştirdiği tatil alışkanlıklarına hem de tüm dünyayla birlikte ülkemizde de hakim olan ekonomik koşullara uygun yeni bir tatil konsepti olarak öne çıkıyor.

Projeden ev alanlar, kendi evlerinin mahremiyeti ve hijyeninde 5 yıldızlı otel konforunda tatil yaparken projenin sunduğu kişiselleştirilmiş hizmetlerden de yararlanabiliyor. Proje, sakinlerine tek valizle kendi evlerine yolculuk yapma, pek çok hizmeti kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre organize edebilme imkanı veriyor” dedi.

Vadeli ödeme planından faydalanmak isteyenler, toplam tutarın yüzde 35’ini peşin ödedikten sonra kalan tutar vade farksız 24 eşit taksitle ödeyebilecek.

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA