TEKLİFLER TATMİN ETMEDİ

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen telefon ile katıldığı bir televizyon programında transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  Başkan Fatih Özgökçen, lig bitmeden scout ekibini Avrupa’ya gönderdiklerini belirterek, “Scout ekibimiz bize bir rapor sundu. Biz de bu raporu lig bitmeden hocamız ile paylaştık ve şu ana kadarki transferlerimizi yapmış olduk. Çünkü Avrupa kupaları başlıyor. Biz bu yıl sezonu biraz erken açacağız. Bu yüzden transferlerimizi hazırlık kampına yetiştirmek zorundayız. Bugüne kadar yaptığımız transferler ile de eksik bölgelerimizi tamamladığımızı düşünüyoruz” dedi.

FORVET YABANCI OLACAK

Yasir Şubaşı transferine değinen Başkan Özgökçen, “Yasir Subaşı Teknik Direktörümüz İlhan Palut’un istediği bir oyuncuydu. Yasir’in transferini bu doğrultuda gerçekleştirdik. Sol bek mevkiindeki eksikliğimizi de tamamlamış olduk” diye konuştu. Forvet transferi ile ilgili de konuşan Başkan Fatih Özgökçen, “Bu mevkide geçtiğimiz yıl biraz sıkıntılar yaşadık. Golcü transferi noktasında çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda hocamız ve scout ekibimizin belirlediği birkaç isim var. Bu isimler üzerinde son analizlerimizi yapıyoruz. Tabiki bu arada maddi açıdan da bir değerlendirme yapmak zorundayız. Kısa süre içerisinde de forvet transferi kesinleşecek. Forvet transferimiz kuvvetli ihtimal yabancı olacak” ifadelerini kullandı.

RESMİ TEKLİF BEŞİKTAŞ’TAN

İsmi Süper Lig’in dev kulüpleri ile anılan Abdülkerim konusuna da değinen Başkan Fatih Özgökçen, “Abdülkerim için kulübümüze resmi teklif var. Biz bu teklifleri değerlendirirken ilk önce Konyaspor’un menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Daha sonra futbolcumuzun isteklerine önem veriyoruz. O yüzden şu anda değerlendirme aşamasındayız. Abdülkerim için Beşiktaş’tan resmi teklif aldık, Fenerbahçe’den ise gayri resmi diyelim. Fenerbahçe ile de görüşmelerimiz var. Ama şu ana kadar Abdülkerim için yapılan tekliflerin hiç biri bizi tatmin edecek düzeyde değil. Zaten Abdülkerim de Konyaspor’un menfaatlerini ön planda tutarak hareket ediyor. O yüzden oyuncumuzun bir takım tercihi şu an için söz konusu değil” diye konuştu. Başkan Özgökçen Amir Hadziahmetovic’in de özellikle yurt dışından taliplilerinin olduğu ama herhangi bir kulüpten resmi bir teklifin gelmediğini söyledi. (Spor Servisi)