Oscar ödüllerinde Will Smith tokat atmıştı! Chris Rock aylar sonra ilk kez konuştu

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Oscar olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94’üncü Akademi Ödülleri’nde, oyuncu Will Smith (53) ve komedyen Chris Rock (57) arasında yaşanan tokat olayı töreni gölgede bırakmıştı.

“KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA!”

Rock, Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum.” şeklinde espriler yapması üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock’a tokat atmıştı. Smith ardından da, “Karımın adını ağzına alma!” demişti.

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve, “Akademi’den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an” demişti. Smith’in tokat attığı Chris Rock’tan özür dilememesi ise dikkat çekmişti.

“SINIRI AŞTIM VE HATALIYDIM”

Tüm bu yaşananların ardından sessizliğini bozan Smith, sosyal medya hesabından özür mesajı paylaşmış ve “Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı” ifadelerini kullanmıştı.

Will Smith ‘tokat skandalı’ sonrası ekranlara dönecek mi?

“SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK”

Tokat skandalıyla gündeme gelen Chris Rock ise olayın ardından Boston’da gösteri yapacağı salona giriş yaparken korumalarıyla objektiflere yansımıştı. Variety’nin aktardığına göre; 57 yaşındaki Rock, gösteri başında tokat olayı hakkında seyircisine “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, “Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım” diye konuşmuştu.

“BELLİ Kİ HİÇ SURATINA YUMRUK YEMEMİŞ”

Olayın üzerinden beş ay geçmesinin ardından Chris Rock, Oscar’a damga vuran ‘tokat’ skandalıyla ilgili konuştu.Yaşanan hadise sonrası suç duyusunda bulunmayankomedyen, New York’ta Madison Square Garden’da oyuncu Kevin Hart ve komedyen Dave Chapelle ile stand-up yaparken Smith’e göndermede bulundu.

Rock, Oscar’daki hadiseye atıfta bulunarak “Sözlerin acıttığını söyleyenler belli ki suratına hiç yumruk yememiş” ifadelerini kullandı. Sahneye bir keçi çıkaranKevin Hart “Dave’e bu keçiyi Chris’e hediye edeceğimi söylemiştim.” dedikten sonra keçinin adınınWill Smitholduğunu söyledi.

Jada Pinkett Smith barış istiyor!

“TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİDİR”

Hart, “Chris, bir usta, arkadaş ve ilham kaynağı. Bugün kariyerimde olduğum yerde büyük payı var. O benim keçim.” ifadelerini kullandı. Keçi İngilizce’de “Goat” demek. “G.O.A.T” ise “Greatest of all time” yani “Tüm zamanların en iyisi” anlamına geliyor.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA