Aleyna Tilki’nin annesi şarkıcı oluyor

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmiş, kızı kadar popüler biri haline gelmişti. Arabesk parçalardaki performansıyla sesine övgüler yağan Öztel, ‘Acıların Kadını’ olarak da bilinen Bergen’in (Belgin Sarılmışer) ‘Seni Kalbimden Kovdum’ şarkısını seslendirdi ve geçtiğimiz günlerde şarkıyı müzikseverlerle buluşturdu.

“ANNEM BENDEN ÇOK KONUŞULUYOR”

Nisan 2022’de Kuruçeşme’de objektiflere yansıyan Aleyna Tilki, “Anneniz de arabesk söylüyor, aranızda çekişme var mı? sorusuna şu yanıtı vermişti:

Alıntı Metni

Aleyna Tilki, bir konser öncesi de annesi Havva Öztel’i överek, “Sesi cidden güzel” demişti. İddialara göre; 21 yaşındaki şarıcı, annesiyle düet yapacağını da açıklamıştı. Ancak Havva Öztel, bu haberleri sosyal medya hesabından yalanlamıştı.

Havva Öztel’den Işın Karaca’ya cevap!

“ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK” DEMİŞTİ!

“Aleyna Tilki’nin annesi şarkıcı oluyor” başlıklı bir haberi paylaşan Öztel ise “Peki bundan benim haberimin olmaması” mesajını yazmıştı. Havva Öztel, “Arkadaşlar öyle bir düşüncem yok. Belki ileride kızımla hatıra kalsın diye Anneler Günü’nde bir düet yaparım ama daha fazlası olsun istemem. Ben evimin salonunda, mutfağında şarkı söylemeyi tercih ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Havva Öztel, sözleri ve bestesi Cengiz Tekin’e ait, düzenlemesinde Can Atayılmaz imzası bulunan ilk teklisi ‘Seni Kalbimden Kovdum’u yayınladı. Aleyna Tilki’nin annesi, klip için de Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Kameraları görünce kaçtı

PLANI TUTMADI!

Önceki akşam Nişantaşı’nda bir otelde çocukluk arkadaşı ile bir araya gelen Aleyna Tilki, basın mensuplarının kapıda beklediklerini öğrenince, şöförünü arayarak Nişantaşı turu yaptırdı.

“ALEYNA HANIM NEDEN KAÇIYORSUNUZ?”

Kameralardan kurtulamayacağını anlayan şarkıcı, aracını otelin oto parkına çektirdi. Güvenlikler eşliğinde aracına binen Tilki, “Aleyna Hanım neden kaçıyorsunuz? Anneniz de single çıkardı, birlikte bir düet olur mu?” sorusu yöneltildi. 21 yaşındaki popçu, “Daha sonra konuşalım. Şimdi bunu konuşmak istemiyorum” diyerek, aracına binip uzaklaştı.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA