Sahneye çıkması olay olan Merve Boluğur: Sesimle oynanmış!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Piyasa çıkardığı ‘Şşşşşştttt’ adlı şarkısıyla çok konuşulan Merve Boluğur, önceki gün Zorlu AVM’de aranjörü Mert Aydın ile baş başa yemek yedi. AVM’den ayrı ayrı çıkan ikiliden Boluğur, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.
Tatilden geldiğini ve müzik çalışmalarına hız verdiğini belirten Boluğur ünlü isim, “Bugün aranjörüm ve aynı zamanda iş yaptığım Mert Aydın’la görüştük. Yeni bir şarkı daha yapacağız inşallah. Hazırlıklar başlayacak” dedi.

“ÇOK DA FİFİ”

İlk şarkısına gelen eleştirisel yorumlar için “Çok da fifi” diyerek söze başlayan Boluğur, “Benim için beğenilmek ve beğenilmemek çok önemli değil. Çünkü önemli olan benim kendi hayallerimi gerçekleştirmek. Sen işini yapıyorsun, ben de işimi yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

“ABARTILMIŞ BİRAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de Yıldız Tilbe’nin sahnesinde şarkısını seslendiren Merve Boluğur, kendisine gelen ağır eleştiriler hakkında şu ifadeleri kullandı:

“SAÇMA GELİYOR BAZI ŞEYLER”

Boluğur kendisine gene tepkilerden sonra vermiş olduğu cevap ile ilgili ise, “Normalde ben sessizliğimi korurum, açıklama yapmayı seven bir insan değilim. Hayatta önemli olan şey, bir üretim yapmaktır. Ortaya koymaktır ve hayallerini gerçekleştirmektir, hep buna inandım. İster istemez ilk defa içimi dökesim geldi. Yani saçma geliyor çünkü bazı şeyler. Burada bir iş var, tabii ki dediğim gibi beğenmeyen olabilir, gayet olası bir şey. İnsanların sadece buna yönelip alaşağı etme ve böyle bir kötü bir kafaya sahip olmaları biraz üzücü geliyor” şeklinde konuştu.

“OLAY OLMA GİBİ BİR DERDİM YOK”

Merve Boluğur “Sesinize güveniyor musunuz peki?” sorusuna, “Yazdığım sözlere sesimden daha çok güveniyorum. Müzik konusunda daha önce eğitim almıştım” cevabını verdi.

Geçmişte Seray Sever’in şarkı söylemesinin çok konuşulduğu ve olay olduğu hatırlatılan Boluğur, “Olay olmak için bazı şeyler söyleyip yapılabiliyor. Benim olay olma gibi bir derdim yok” dedi.

‘Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin!’

“ORADAN DEVAM EDECEĞİM”

Oyunculuk yapmayı düşünmediğini de açıklayan ünlü isim, “Oyunculuk yapmayacağım, bu müzik beni çok heyecanlandırdı. Bir şekilde o masada oturuyorsam demek ki… Kalbim bunu yap diyor diye düşünüyorum, öyle istiyorum zaten. O yüzden oradan devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“SOKAK ÇALGICILARINA ÇOK ÖZENİYORUM”

Müzik hayatı ile ilgili hayalleri olup olmadığı sorulan Boluğur, “Öyle hayallerim olmadı, unu yapayım bunu yapayım gibi. Ben sadece üretmeyi çok seviyorum, çalışmayı çok seviyorum. Kendi özgürlüğüm içinde üretme seviyorum, yani kendi sesimden kendi nefesimden… Bir şeyler yaratmak benim çok hoşuma gidiyor. İlla şurada olsun, burada olsun diye yapayım değil. Öyle bir şey belirlemedim. Sokak çalgıcılarına çok özeniyorum, kafalarına göre çalarlar hiçbir kaygıları yok” yanıtını verdi.

“GÖRMEDİNİZ Mİ PLAYBOY TAVŞANIMI?”

Merve Boluğur, aşk hayatı ile ilgili de bir itirafta bulunup, “Görmediniz mi playboy tavşanımı?” derken; daha önce Kumral erkek sevdiği hatırlatılınca, “Bu beyaz tavşan, beyaz pilavboy” diyerek kahkaha attı.

Takipçisine verdiği yanıt sosyal medyayı salladı

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA