Arda Turan ve Berkay Şahin davasında Burak Yılmaz ifade verdi!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Arda Turan ile Berkay Şahin’in 2018 yılında yaşadıkları kavga nedeniyle karşılıklı müşteki-sanık olarak yargılandıkları davada, Turan’a ‘cinsel taciz’ suçundan verilen beraat kararının bozulmasının ardından yeniden yapılan yargılamanın görülmesine devam edildi. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya Arda Turan, Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin katılmadı. Duruşmada futbolcu Burak Yılmaz’ın celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı.

“BİRİ ‘SİLAHIMI GETİRİN’ DEDİ”

Burak Yılmaz, tartışma anını görmediğini belirterek, “Mekanda eğleniyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir arbede olayı oldu. Berkay’a yardımcı oldum, dışarı çıkardım. Mekan çok kalabalıktı. Ayrıca Arda’nın Özlem Hanım’la diyaloğuna şahit olmadım. Arda ile Berkay arasında 2-3 saniyelik bir konuşma geçti. Ancak uzak olduğum için ne konuştuklarını duymadım. Sonra bir anda arbede oldu. Berkay’ın burnu kanadı. Dışarı çıkardım. Sonra korumaları geldi. Birisi ‘Silahımı getirin’ diye bir şey söyledi ancak kim söyledi hatırlamıyorum. Sonra ben de Arda’yı alıp oradan çıkardım” dedi.

“BERKAY, ARDA’NIN YANINA GELDİ”

Mekanın çok kalabalık ve karanlık olduğunu dile getiren Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni
‘Emeklilik kararımı eşim de bana sordu’

“ÖZLEM HANIM TEDİRGİN BİR ŞEKİLDE GELDİ”

Duruşmada ayrıca Berkay Şahin’in asistanı Onur Ürkmez de tanık olarak dinlendi. Olay günü gece kulübüne birlikte gittiklerini anlatan Ürkmez, “Özlem Hanım iç taraftaydı, Berkay Bey ise dışarıda arkadaşlarıyla birlikteydi. Ben de dış tarafta duruyordum. Bir ara Özlem Hanım’ın tedirgin bir şekilde Berkay Bey’in yanına geldiğini gördüm. Birbirleriyle bir şeyler konuştular. Sonra ikisi birlikte içeri girdi. Bir süre sonra Berkay Şahin’in dışarı çıktığını gördüm, bağırıyordu. Elindeki bardağı yere attı. Burnu kanıyordu. Bu sırada Özlem Hanım’ın içeride olduğunu gördüm. Hemen içeri gidip onu aldım. Özlem Hanım’ı taksiye bindirip, eve gönderdim. Sonrasında Berkay Bey’le birlikte hastaneye gittik” şeklinde konuştu.

Alınan beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, taraf avukatlarına son beyanlarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

‘Bu nasıl zayıflık böyle?’

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA