Britney Spears ile Sam Asghari evleniyor mu?

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’ın serveti ve tüm hayatı neredeyse 13 yıldır babası James Parnell Spears tarafından kontrol ediliyordu. Spears, daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Sam Asghari ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini açıklamıştı.

Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Aylar önce Los Angeles’ta görülen davada Britney Spears’ın vasiliğin sonlandırılması talebi, yargıç tarafından kabul görülmüştü. Baba Jamie Spears’ın vasiliği, 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitmişti.

“GENÇ BİR BABA OLMAK İSTİYORUM”

Babası Jamie Spears’a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesini kazanan Britney Spears, yaklaşık 5 yıldır sevgilisi Sam Asghari ile aşk yaşıyordu.

Daha önce Britney Spears ile sanatçının 2016 yılında piyasaya sürülen şarkısı ‘Slumber Party’in klibinde tanıştıklarını ifade eden Sam Asghari, ilişkisini bir sonraki noktaya taşımak istediğini de daha önce dile getirmişti. Asghari, konuyla ilgili, “Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

‘Bu video beni ağlattı!’

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Tüm bunların arından nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çiftten müjdeli haber, nisan ayında gelmişti.

Dansçı Kevin Federline ile birlikteliğinden 2 çocuk sahibi olan Britney Spears, hamile olduğunu duyurmuştu. Spears, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, nişanlısından ilk bebeğini beklediğini ifade etmiş ve takipçileri, anne olmaya hazırlanan ünlü şarkıcıya tebrik mesajları yağdırmıştı.

28 yaşındaki Asghari de haberi, “Babalık her zaman dört gözle beklediğim ve hafife almadığım bir şey. Bu yapacağım en önemli iş!” ifadeleriyle Instagram hesabından duyurmuştu.

“TÜM DESTEĞİNİZ İÇİN MİNNETTARIZ”

Hamileliğini 12 Nisan’da açıklayan Britney Spears ve nişanlısı Sam Ashgari, geçtiğimiz ay yaptıkları ortak bir paylaşımla bebeklerini kaybettiklerini açıkladı. Ünlü isimin gönderisinde, şu ifadeler yer aldı:

Alıntı Metni

Başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden destek mesajları alan Spears’a, nişanlısı da “Yakında bir mucizemiz olacak” sözleriyle yorum yaptı.

Paris Hilton da yakın arkadaşını yalnız bırakmayarak, “Kaybın için çok üzgünüm. Senin için her zaman buradayım, seni çok seviyorum” sözleriyle şarkıcıya destek verdi.

Britney Spears’ın nişanlısı Sam Asghari’den tartışma yaratan sözler

“DESTEĞİNİZİ HİSSETTİK”

28 yaşındaki Asghari, sonrasında geçirdikleri zor günlerde kendisine ve Spears’a destek olan hayranlarına teşekkür etmek için bir paylaşım yaptı.

Ünlü isim, 2.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden şu ifadeleri yayınladı:

Alıntı Metni
Özgürlüğüne kavuşan Britney Spears kendini sahile attı

ANNESİ, BABASI VE KIZ KARDEŞİ KATILMAYACAK

Tüm bunların ardından, Britney Spears ve nişanlısı Sam Asghari’nin bugün evleneceği bildirildi. TMZ’nin haberine göre; 40 yaşındaki şarkıcı ile 28 yaşındaki oyuncu ve fitness eğitmeni, yakın çevrelerinden oluşan yaklaşık 100 kişinin önünde dünyaevine girecek.

Spears’ın erkek kardeşi Bryan’ın nikaha katılacağı söylenirken, ebeveynleri Jamie ve Lynne Spears ile kız kardeşi Jamie Lynn’in ise katılması beklenmiyor.

TMZ’ye konuşan kaynaklar, nikah sırasında pop yıldızını damada kimin teslim edeceğinin ise henüz belli olmadığını ve son detayların konuşulmaya devam ettiğini paylaştı.

“KİMSENİN BİLMESİNİ İSTEMEDİM”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Spears’a evlenme teklif etmek için aldığı yüzükle ilgili konuşan Sam Asghari, “Britney’nin zevkini bildiğim için süper büyük bir yüzük istemeyeceğini düşündüm. Ünlüler genelde milyon dolarlık yüzükler alıyor, ve markalar bu yüzükleri promosyon amacıyla bedavaya veriyor. Ama ben aldığım yüzüğün bir şeyi temsil etmesini istiyorum” demişti:

Alıntı Metni

Asghari, tanıştıklarında onu dünyaca ünlü popçuya çeken ilk şeyin, Spears’ın alçakgönüllülüğü olduğunu söylemiş; ayrıca Britney’nin ‘kedi gibi reflekslerinden’ ve tenis, masa tenisi ve basketbol oynarken ne kadar rekabetçi olduğundan da bahsetmişti.

‘Onu öptüm ve anında aşık oldum!’

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA