‘Boş bir ranzaya kapağı atarsın’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

ANKARA Milliyet – MHP Genel Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van’daki CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı’nda vatandaşlara “Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” diye seslenişine tepki gösterdi. Bahçeli, Suriye’ye yeni bir sınır ötesi harekâtın mecburiyet haline geldiğini vurgulayan Bahçeli, özetle şunları kaydetti:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA: (Atatürk Havalimanı tartışması) İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nden yeni bir Gezi Parkı kalkışması, yeni bir kaos fırtınası çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Uyarmadı demesinler, su testisinin su yolunda kırılacağını bir an olsun güdük akıllarından çıkarmasınlar. Yanılıp yenilip aksine hizmet eden olursa bunun sonuçlarına çok ağır şekilde katlanmak durumunda kalacaklar.

KIRMIZI KART CEZALISI: Bizim değerlendirmemize göre, İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısıdır. Bu cezanın kaldırılması için PKK/YPG/PYD hilesiz ve hilafsız kınanmalı, Türkiye’nin iade talebinde bulunduğu teröristler derhal teslim edilmelidir.

ATEŞLE OYNUYORLAR: Akdeniz ve Ege’de gerilimi tırmandıran, tahriklerini seriye bağlayan Yunanistan ateşle oynamaktadır.Türkiye ve Yunanistan’ın Ege’deki kara sularının genişliği 6 deniz milidir. Yunanistan’ın dayatmalarla bu genişliği 12 mile çıkarma amacı kan dökmeden, silahlar konuşmadan asla mümkün değildir. Tecrübeyle sabittir ki, domuz derisinden post olmaz, eski düşmandan da dost olmaz.

YENİ HAREKÂT MECBURİYET: Türkiye terörle mücadelede altın bir dönemi yaşamaktadır. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı Harekât Bölgelerine yönelik terör eylemlerinde bir artış gözlemlenmektedir. Bu kapsamda yeni bir sınır ötesi ve ezici harekât mecburiyet haline gelmiştir.

CHP LİDERİNE TEPKİ: (Kılıçdaroğlu’nun Van konuşması) Sayın Kılıçdaroğlu, sana söyleye söyleye şu gerçeği kafana sokacağım; sen inkâr etsen de, Selahattin Demirtaş teröristtir, Osman Kavala Soros’çudur, casustur. Sayın Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş’ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan, biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın, nihayet çulunu serer, duvara da halını asarsın. Sayın Kılıçdaroğlu, senden Cumhurbaşkanı olmaz, milletimiz buna asla müsaade etmez.