Ceylan, ablasının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Türkücü Ceylan, Aralık 2019’da yeğeni Nazlıcan Arkan’ın ölümüyle sarsılmıştı. Arkan, 2018 yılının aralık ayında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan yoğun bakıma alınmıştı. Ceylan, Instagram sayfasından açıklama yaparak yeğeni için dua istemişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Nazlıcan Arkan 2019 yılında 25 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Yeğeninin cenazesinde konuşan Ceylan ise gözyaşlarını tutamayarak “Analar varken çocuklar ölmemeli. Biz ölecektik, oraya girecektik yavrum Nazlıcan. Herkes namaza gitsin lütfen” demişti.

“MELEK OLDUN NAZLICAN’IM”

Yeğeni Nazlıcan’ı ölüm yıl dönümünde anan Ceylan, yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Ceylan, paylaşımında “Sensiz geçen bir yıl boyunca bize hiç güneş doğmadı teyzem. Yüreğimin sızısı en büyük yaram Nazlıcan’ım kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. Tarifi imkansız bir acı, ateş içinde gün geçtikçe daha da büyüyor. Mekanın cennet olsun, nur içinde uyu nazlı kızım” dedi.

Ünlü şarkıcı yeğeninin birkaç pozunu, “Ellerimizden kayıp gittin melek oldun Nazlıcan’ım” notuyla paylaştı.

NAZLICAN ARKAN KİMDİR?

Ceylan’ın yeğeni olan Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumlu. İşte Benim Stilim’de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunu. Bir bankada görev yapan Arkan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmişti.

“CANIM BABAMIZI KAYBETTİK”

Geçtiğimiz yıl ise şarkıcının babası Ahmet Avcı, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Ünlü türkücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Canımız babamızı kaybettik’ ifadelerini kullandı.

ABLASI HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz yıl babasının vefatıyla sarsılan Ceylan, bu kez de ablası Nalan Avcı’nın ölümüyle yıkıldı. Ünlü türkücü Ceylan’ın ablası Nalan Avcı vefat etti.Türkücü Ceylan sosyal medya hesabından acı haberi duyurarak şunları söyledi:

Alıntı Metni


ALİŞAN’A SARILARAK AĞLADI

Avcı, için bugün Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Alişan, Alişan’ın annesi Suzan Tektaş gibi ünlü isimler ve Avcı’nın sevenleri katıldı. Ablasının acısına dayanamayan ünlü türkücü Ceylan, yakın zamanda kardeşini kaybeden Alişan’la birlikte birbirlerine sarılarak ağladılar.

ANNE TÜRKAN AVCI FENALAŞTI

Anne Türkan Avcı ise kızının tabutuna sarılıp ağlarken fenalaştı. Beyin tümörü nedeniyle 52 yaşında hayatını kaybeden Nalan Avcı, Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA