ENDER DİZİDEN AYRILIYOR MU? YASAK ELMA ŞEVVAL SAM DİZİDEN AYRILACAK MI?

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

FOX’un sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’da karakterler bir bir veda ediyor. Berk Oktay’ın ardından gözler Şeval Sam’a çevrilmişti. Entrikanın ön planda olduğu Yasak Elma dizisinde Ender karakterinin son durumu merak konusu…

YASAK ELMA ENDER AYRILIYOR MU?

Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile göz dolduran oyuncu Şeval Sam’ın dizi kadrosundan ayrılacağı gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberinde, ”Güzel sanatçı dizi çekimlerinden dolayı da çok fazla sahne programı yapamıyordu. 5 yıl boyunca çok yorulan Sam, son gelen haberlere göre diziden ayrılıyor ve önümüzdeki dönemde kalbini çalacak bir proje çıkmazsa müziğe ağırlık verecek.” ifadeleri yer aldı.

Sam’ın dizideki akıbeti yayımlanacak bölümle netleşmiş olacak.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973’te İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam müzisyendir. Kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adında bir ablası vardır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda okuyan sanatçı, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş’ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu. Sam, aynı zamanda çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA