HABERLER || Şevval Şahin, Bodrum’da görüntülendi!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Her yaptığıyla adından söz ettirmeyi başaran Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel ve ünlü bir markanın iş birliği ile hazırlanan SS’22 koleksiyonu gerçekleşen özel bir davette parçaların tanıtımı için podyuma çıkmıştı.

Davete katılanlar arasında Bengü, Murat Dalkılıç, Berna Ataman, Ezgi Eyüboğlu, Özge Ulusoy, oyuncu Aslıhan Karalar, Laura Margarita, Emel Yıldırım, modacı Hakan Akkaya, Cihan Acar, Mina Ceran, Enis Arıkan, şarkıcı Alya, Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Deniz Baysal ve müzisyen eşi Barış Yurtçu göze çarpmıştı.

“GİYDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Şahin, gece sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlamış; “Burada olmak çok keyifli. İlk bu markayı giydiğimde ben tacımı veriyordum. Böyle bir markayı giydiğim için çok mutluyum” demişti.

“YENİ JENERASYONU TEMSİL EDENLERDENİM”

Muhabirlerin, “Son dönemde siz baş manken oluyorsunuz. Çağla Hanım’ın yeni veliahtı gibi yorumlar geliyor. Siz neler söylemek istersiniz bununla ilgili?” sorusuna ise ünlü isim, “Çağla ile birlikte olmak çok güzel benim için. Çağla ile birçok defilede yürüdük. Ben yeni jenerasyonu temsil edenlerdenim” yanıtını vermişti.

Şevval Şahin: Beğenen böyle beğenir

AŞK İDDİALARINA YANIT

Ünlü isim, gazetecilerin “İş insanı Burak Ateş ile aşk haberleri çıktı. Neler söylemek istersiniz bununla ilgili?” sorusuna, “Kendisi benim arkadaşım” diye cevap vermişti.

GİZEMLİ ARKADAŞ

Geçtiğimiz haftalarda sezonu açan ve sık sık tatil paylaşımları yapan Şevval Şahin, son olarak geçtiğimiz gün yanında bir erkek arkadaşı ile Bodrum’da objektiflere takıldı.

Gizemli erkek arkadaşı, Şahin’in elini tutarak bottan inmesine yardımcı oldu.

22 yaşındaki güzel model, fit vücudu ve turuncu bikinisi ile denize girerek tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

BODRUM TATİLİNE ÇIKTILAR

Öte yandan Instagram hesaplarından yayınladıkları tatil pozlarıyla sıkça adlarından söz ettiren Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin, önceki günlerde ise Bodrum Demirbükü Koyu’nda birlikte tatil yaparken görüntülenmişti.

Plaja beraber inen ikiliden Şeyma Subaşı, bol bol yüzmeyi tercih etmiş; Şevval Şahin ise güneşlenmekle yetinmişti. Günü birlikte geçiren eski dostlar, ‘Buzlar eridi’ mesajı vermişti. Tüm bakışları üzerlerinde toplayan ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti.

‘ŞEYMA’ YORUMU!

Sonraki günlerde yeni fotoğraflarını paylaşan Şahin’e, “Çok güzel olmuşsun”, “Işığın yeter” ve “Kuğu gibisin” gibi yorumlar yapılırken, bir takipçisinin yazdığı Şeyma Subaşı yorumu ise dikkatlerden kaçmamıştı:

Alıntı Metni

Modelin bir başka takipçisi de sessiz kalmayarak, bu yoruma “Şeyma sen misin, kıskançlığından mı böyle yazdın?” diyerek cevap verdi. Güzel model ise, bu yorumlara bir yanıt vermemişti.

Şevval Şahin’den tatil pozları!

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA