Esra Dermancıoğlu’ndan dikkat çeken açıklama

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ (2010-2012) dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalarda yer edinen, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Esra Dermancıoğlu, zaman zaman takipçilerinden gelen yorumlara da yanıt veriyor. Dermancıoğlu, daha önce kendisine yöneltilen ‘zayıfla’ eleştirilerine kaytsız kalmamıştı.

“MAKARNA SUYU KOYUN”

Eleştirilere göbeğini açıkta bırakan bir fotoğrafıyla karşılık veren Dermancıoğlu, paylaşımına; “Tatloşlar ya ben zayıflamazsam ne olur ya? Ayıp etmiş olmazsam bu şekil devam etmek istiyorum… Olmaz mı? Cezanne ressam olur kendisi bilmeyenlere… Belki ben o dönemin kadınıyım! Zayıflamayacağım ya! Net! Çokta bebeyim pardon da. Makarna suyu koyun hadi” notunu düşmüştü.

“SAVAŞMAYA DEVAM”

Zaman zaman rol aldığı dizilerde çekilen fotoğraflarını paylaşan Dermancıoğlu, yere düştüğü anı “Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir. Savaşmaya devam” sözleriyle paylaşmıştı.

Meslektaşının paylaşımına kayıtsız kalmayan Nilgün Belgün de Dermancıoğlu’na yorum yapmıştı. Belgün, “Ah ah bilmem mi aynı ben de böyle geldim bu yıllara” demişti.

“SEN BENİ ALDATIYOR MUSUN?”

Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan ‘Gör Beni’ programında, eski eşinden ihanet nedeniyle ayrıldığını şöyle anlatmıştı:
“Bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, ‘Bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun?’ dedim, ‘evet’ dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası, çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış…”

“Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.”

Esra Dermancıoğlu kızını balonlarla karşıladı

“UZUN SÜRE YAPARSANIZ, ÖYLE KALIYOR OLABİLİRSİNİZ”

Yaptığı her paylaşımla gündem olan Esra Dermancıoğlu, son olarak “Sanatçının görevi halkı bilinçlendirmektir” notunu düştüğü videosuyla adından söz ettirdi.

Sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yapan oyuncu, “Çocuklar saçlarımı kuruturken fark ettim. Estetiğe çok para veremeyen varsa, bunu uzun süre yaparsanız, öyle kalıyor olabilirsiniz” dedi.

Dermancıoğlu’nun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken, yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündem olan Seda Sayan da kayıtsız kalmadı.

Ünlü oyuncuya ‘Seviyorum seni’ diye seslenen Sayan’ın yorumuna gelen; “Senin bir derdin yok, her tarafın estetik zaten Seda Ablam” yorumuna sessiz kalmayan Dermancıoğlu, “Şşşt Seda’ma laf yok” yanıtını verdi.

ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Esra Dermancıoğlu, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Arnavutköy’de görüntülendi. Önce yüzünü gizleyerek konuşmak istemeyen oyuncu, daha sonra gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Yeni bir dizi projesine başlayacağını söyleyen oyuncu, projeden bahsetmedi.

“ARTIK OTELDE KALMIYORUM”

Televizyonu çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “Dijital platformda bir proje düşünmüyorum. Çünkü televizyonla arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum” dedi. “Tüm mal varlığımı otelde kalarak bitirdim” diyen oyuncuya muhabirler, “Hala otelde kalmaya devam ediyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

“Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti” diye cevap veren Dermancıoğlu, yanındaki erkek arkadaşın sorulması üzerine ise cevap vermedi.

Esra Dermancıoğlu’nun teknede zor anları

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA