Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Bir dönem Süper Lig’de Beşiktaş ve Kayserispor takımlarının formasını giyen Manuel Fernandes, İran’ın Sepahan kulübüne transfer olmuştu. Yeni sezon öncesi kampını Kocaeli Edis Spor Kompleksi’nde geçiren ve İran ekibiyle bir haftadır idmanlara çıkan Portekizli yıldız, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalar yapmıştı.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLUP, KUPAYI KAZANMAK”

Yeni kulübüyle hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Manuel Fernandes, “Bir haftadır buradayım. Kulübümüz geçen seneyi üçüncü bitirmiş, büyük bir kulüp. Tabii ki bu seneki hedefimiz şampiyon olup kupayı kazanmak” ifadelerini kullanmıştı.

“BEŞİKTAŞ BENİM KALBİM GİBİ, HAYATIM GİBİ”

Beşiktaş’ta geçirdiği günlerle ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Ben de Beşiktaşlı taraftarlarla aynı duygudayım. Benim ikinci evim burası. Tabii o duygular ve İstanbul bambaşka. Benfica’da yaşadıklarımın aynılarını Beşiktaş’ta yaşadım. Beşiktaş benim kalbim gibi, hayatım gibi. İkinci hayatım” cümlelerine yer vermişti.

“BEŞİKTAŞ MARŞLARINI HATIRLIYORUM AMA SESİM İYİ DEĞİL”

Beşiktaş’ta unutamadığı anlarla alakalı ise Fernandes, “Ligde 3-2 yendiğimiz Fenerbahçe maçını hiç unutamıyorum. Son dakikada Olcay Şahan’ın golüyle kazanmıştık. Bir de Türkiye Kupası’nı kazandığımız maçı hiç unutmuyorum. Beşiktaş marşlarını hatırlıyorum ama sesim iyi değil” diye konuşmuştu.

‘Kralın oğlu olsan seni kırar geçeriz’

FLAŞLARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU!

Manuel Fernandes, İran’ın Sepahan takımıyla kamp için geldiği Türkiye’de olay çıkardı. Gündüz İzmit’te antrenman yapan futbolcu, akşam Kuruçeşme’de bulunan bir mekana geldi. Mekanda basın mensuplarının olduğundan habersiz olan Fernandes, geç saatlerde yanında beş kadınla birlikte dışarı çıktığı sırada patlayan flaşlarla şoke oldu.

“ÇEKMENİ İSTEMİYORUM!”

Fernades’in menajeri, gazetecilere görüntü almaması için engel oldu. Küfürler ve tehditler savuran şahıs, “Çekmeni istemiyorum. Ben menajeriyim sana çektirmeyeceğim!” dediği sırada Beyaz TV muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

MUHABİRE YUMRUK ATTI!

Arkadaşının muhabire saldırdığını gören Fernandes de koşarak Ağdağ’a yumruk attı. Yüzünden ve kolundan yaralanan muhabir, hemen polise haber verdi. Fernandes ve arkadaşları, gazeteciyi darp edip, kaçarak olay yerinden taksiyle uzaklaştı. Şikayet üzerine gelen polis ise hemen rapor tuttu.

Muhabir Mustafa Ağdağ, önce ifade verdi, daha sonra da darp raporu aldı. Polis ekipleri, ifadelerini almak için Manuel Fernandes ve menajerini şubeye çağırdı.

Manuel Fernandes’den Galatasaray ve Beşiktaş itirafı!

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA