‘Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin dışında özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez’in 90’lı yıllarda 11 ay evli kaldığı eski kocası Ojani Noa, “Jennifer aşık olmayı seviyor. 7-8 kez evlenecek. Ben garsondum, servis ettiğim cipslere bayıldı ve evlendik” açıklamasını yaptı.

ALTI KEZ NİŞANLANDI

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Lopez’in terk ettiği ‘meteliksiz koca’ olarak anılmaktan bıktığını söyleyen Ojani Noa, “Jennifer altı kez nişanlandı, dört kez evlendi. Ben ilk kocasıydım ve bana hayatının aşkı olduğumu söylemişti. Düğün gecemizde ‘Sonsuza kadar birlikte olacağız’ demişti” şeklinde konuştu.

SEKS KASEDİNİ SATMAK İSTEMİŞTİ!

Ojani Noa, Jennifer Lopez ile evliyken çektiği seks kasedini, oyuncu ünlü olduktan sonra 2009’da piyasaya sürmeye çalışmıştı. Jennifer Lopez, mahkeme kararıyla bu girişimi engellemişti.

Kişisel antrenörlük yapan Ojani Noa, eski eşinin parıltılı hayatından son derece uzak bir yaşam sürüyor.

Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

“ONLAR ATIK KARI KOCA”

Ben Affleck-Jennifer Lopez çifti, geçtiğimiz günlerde evlendi. İkili, evlilik işlemlerini Nevada’ya bağlı Clark County’de gerçekleştirdi. Çifte yakın bir kaynak, “Onlar artık karı koca” ifadesini kullandı.

Jennifer Lopez’in makyajsız hali şaşırttı

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA