Habercileri evinin önünde gören Özlem Tekin paniğe kapıldı!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Beş sene önce Muğla’nın Milas ilçesine bağlı bir köye yerleşen Özlem Tekin, çiftliğinin keyfini sürüyor. 30 dönüm arazi üzerinde çiftlik hayatı yaşayan şarkıcı, organik tarıma merak sardı.

Şehirden bir hayli uzakta olan 49 yaşındaki şarkıcı, köpekleri ve ekip biçtiği organik sebzeleriyle zaman geçiriyor.Eski rockçı evinin temizliğini de kendisi yapıyor. Özlem Tekin gün boyunca şalvar ve terlikle dolaşıyor.

KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARI DA VAR

Geçtiğimiz aylarda görüntülenen Özlem Tekin’in çiftliğinin hemen yanında küçükbaş hayvanların olduğu görüldü. Ünlü şarkıcının köy hayatına iyiden iyiye alıştığı görülürken, şalvarlı hali ise objektiflere böyle yansıdı.

Yıllardır müzik sektöründen de sosyal medyadan da uzak olan Özlem Tekin’in çiftliğine personel aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

ATLA KAHVEYE GİDİYOR

Bir zamanların ünlü sanatçısı yeni yaşamını Posta’ya şöyle anlattı:

Alıntı Metni

EVİNİN ÖNÜNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Özlem Tekin, önceki gün evinin önünde görüntülendi. Doğayla iç içe hayat sürdüren Tekin, habercileri karşısında görünce anlamsız bir paniğe kapıldı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Tekin, sinirlenerek arabasını hızlıca evine doğru sürdü. 2016 yılında müziğe ara veren Tekin, habercilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Tekin, görüntü vermemek için büyük çaba sarf ederek, hızlı adımlarla evinin yolunu tuttu. Önceki senelerce giydiği şalvar ve çiftliğindeki halleriyle dikkat çeken Tekin’in tayt ve gömlek giydiği görüldü.

ÖZLEM TEKİN KİMDİR?

Özlem Tekin, 18 Kasım 1971 Tarihinde, babası Prof.Dr.Talat Tekin’in ABD. Berkeley Üniversitesinde öğrenim görevlisi olması nedeniyle Kaliforniya’da doğmuştur. Bu sebeple de aynı zamanda ABD. vatandaşıdır. 6 yaşına kadar orada yaşayan Özlem Tekin, 1977 yılında ailesiyle Ankara’ya gelmansızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi´nde tamamladı. Bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Lisenin ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klarnet bölümünde eğitim görerek 1992 yılında bitirdi. Tüm konservatuar eğitimi boyunca Ankara´da sahne çalışmaları yaptı. Yaz dönemlerinde Bodrum başta olmak üzere, çeşitli tarzlarda (İngilizce pop, rock, heavy metal, punk, caz) müzik yaptı. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Müzikoloji Bölümüne girdi. İki ablası vardır.

İlk olarak İstanbul´daki Grup Lokomotif’ten solistlik yapması için teklif aldı. Seyyal Taner ve Zerrin Özer‘in arkasında vokal yaparak ve Grup Lokomotif’in üyesi olarak, profesyonel sahne hayatına başladı.

Kısa bir süre Lokomotif´le çalıştıktan sonra 1984 yılında tamamen bayanlardan kurulu Şebnem Ferah ve Ebru Bank (Eroğlu) tarafından kurulan “Volvox” grubunda solist ve klavyeci olarak 2 yıl görev aldı. Daha sonra Özlem Tekin gruptan ayrılarak solo çalışmalara yöneldi. İlk solo albümü için Hakan Peker’le anlaşan Özlem, çalışmalara başladı.

İlk albümü “Kime Ne” 1996 yılında yayınlandıktan sonra içindeki “Aşk Herşeyi Affeder mi” şarkısı büyük yankı uyandırdı. Akustik gitara merakı olan Özlem Tekin, kendi kendine bu aleti çalmayı öğrendi. Öğrenmekle kalmadı Akustik gitarla besteler yapmaya başladı.

1998 yılında, ikinci albüm “ÖZ”, hiçbir canlı enstrumanın kullanılmadığı, tamamen elektronik müzikle yapılmış Türkiye’nin ilk albümü olma özelliğine sahiptir. 2000 yılının yazında Özlem Tekin, Kanal D için çekilen “Yaz Rüzgarı” isimli programın sunucuğunu üstlendi.

Yeşim Salkım’dan dikkat çeken açıklamalar
Özlem Tekin köy hayatından bunalır mı?

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA