Haberler: ‘Arka Sıradakiler’ oyuncuları yıllar sonra bir arada

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Onur Aldoğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu yazdığı ‘Şimdi Yandık’ filminin galası, Özdilek AVM’de yapıldı. Enerjisiyle genç oyunculara taş çıkartan ve rol arkadaşlarına takılan Tarık Papuççuoğlu, esprileriyle herkesi güldürdü.

“HER TİYATROCUNUN HAYALİ”

Usta oyuncu Papuççuoğlu’dan mikrofonu devralan İrfan Kangı, “Biz tiyatrocuların hayali olan bir film çektik. Filmin tek mekanda çekilmesi her tiyatrocunun hayali. Bizim için çok kolay oldu” dedi. Tüm oyunculara teşekkür eden yönetmen Onur Aldoğan ise “İnanılmaz bir iş oldu. Vodvil tarzı bir komedi yaptık” ifadelerini kullandı.

Oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Tarık Pabuççuoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Orçun Kaptan, İrfan Kangı, Murat Akkoyunlu, Uğur Serhan, Sinan Taşkan, Seda Demir ve Esra Sönmezer’in yer aldığı, çekimler üç haftada tamamlanan film, 3 Haziran da vizyona giriyor.

İrfan Kangı’dan Tarık Papuççuoğlu esprisi

FİLMİN KONUSU

Aynı evde yaşayan üç eski arkadaşın gün boyunca başından geçen komik olayların karşılıklı ilişkiler üzerinden anlatıldığı; komşu, mahalleli ve akla gelmeyecek bir sürü karakterin aynı gün içinde eve gelmesiyle tımarhaneye dönen ev ortamında geçen bir durum komedisi.

YILLAR SONRA GÖRÜNTÜLENDİLER

Bir döneme damga vuran ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan (48), Temmuz Karikutal (35) ve Sevda Dalgıç (38), yıllar sonra bir araya geldiler. ‘Şimdi Yandık’ filminin galasında objektiflere yansıyan ünlü oyuncular, tüm bakışları üzerinde topladılar.İşte ‘Arka Sıradakiler’ ekibinin dikkat çeken pozu…

Altı sezon süren ‘Arka Sıradakiler’de ‘Oktay’, ‘Yadigar’ ve ‘Özge’ karakterlerine hayat veren oyuncular, “Yeni projeniz var mı?” sorusuna, “Görüşmeler, toplantılar yapıyoruz” yanıtını verdiler.

Bülent Çetinaslan’ın son haline yorum yağdı

ŞİMDİ NE YAPIYORLAR?

Dizi sonrası TV8’de yayınlanan ‘Boxun Yıldızları’ (2017) yarışmasında boy gösteren Çetinaslan, son olarak final yapan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol almıştı. Sevda Dalgıç, son olarak 2018’de ‘Avlu’ dizisinde ‘Bade’ karakterini canlandırmıştı. Karikutal ise 2018’de ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ve 2019-2021 yılları arasında ‘Kuruluş: Osman’da oynamıştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN KARE

Bülent Çetinaslan’ın 2018 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı kafesine, dizideki arkadaşları Sevda Dalgıç, Pelin Akil, Fırat Çöloğlu ve Deniz Sarıbaş gitmişti. Akil, açılışa eşi Anıl Altan’la gelirken; oyuncular çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

‘Değişim’ haberlerine sitem etti!